Dr. Haydar Dümen Fantezi işin tuzu biberi
HABERİ PAYLAŞ

Fantezi işin tuzu biberi

Haberin Devamı

Fanteziler cinselliğin tuzu biberi. Doğru yerde ve doğru şekilde kullanılırsa pek çok çiftin yuvasını kurtarıyor, yatak odasını renklendiriyor. Orgazm olamayan kadınların, geç boşalan erkeklerin, monotonlaşan cinselliğini hareketlendirmek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Yine de dikkati elden bırakmayın... Birbirinize kulak verin, aşırıya kaçmayın...

GÜNÜN SORULARI

6 kere yapmazsam çıldırıyorum

Günde 6 kere mastürbasyon yapmazsam çıldırıyorum. Bana bir çare bulur musunuz?

CEVAP Değerli okurum, senin günde neden 6 mastürbasyon yaptığını psikanaliz yöntemiyle bulmaya çalışıyorum. Senin ailende haftada 6 gün çalışan biri bilinçaltına yerleşmiş. 6 sayısı buradan kaynaklanıyor. “Günde 5 yapıyorum” deseydin, bu sefer eve ekmek getiren memur diyecektim. Şayet “Günde 7 mastürbasyon yapıyorum” deseydin, örnek olarak anneni almış olacaktın. Aslında biz psikiyatrlar yanında Sherlock Holmes’lar sıfır kalır. Onlar ellerinde büyüteçle açıkta, aydınlıkta iz ararlar. Bizler, beynin derinliklerinde ve karanlığında ipucu bulmaya çalışırız. “Günde 6 kere mastürbasyon yapmazsam çıldırıyorum” diyorsun. Bundan sonrası tozlu yol. Çünkü çıldıracak bir durumun kalmamış. Kafayı yemişsin. Sana yardıma gelince; mastürbasyon ortamını bulunca her saat başı avucunun içine acılı kırmızı biber dök. Senin mantarbaş acıdan bir kıvransın ki aklı başına gelsin. Sonra da suçu ona at, “Sen istedin, böyle oldu” de. Eğer haftada 3’e inmeyi kabul ederse bu sefer onu ödüllendir ki küsüp dünya zevklerine veda etmesin!!! Değerli okurum, sıcaklar başıma vurdu galiba. Bu yazdıklarımı okuyunca “Haydar Hoca kafadan bir şey attı, benden önce kafayı o üşüttü” deme. Sana açıkça perhiz yap diyorum. Gerisini sana bırakıyorum.



Kızlar benden kaçıyor

26 yaşındayım, cinsel organım biraz büyük. Kızlar görünce benimle ilişkiye girmek istemiyor, kaçıyorlar. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: OTURAN BOĞA

CEVAP
Değerli okurum, ortada dert edilecek fazla bir şeyin yok. Kızları bulduğuna göre şanslısın. Bu şansın yarısı senden yarısı ailenden. Ailenden gelen genlerinin de katkıları var. Önce senden olanlara bakalım. Yakışıklı, kızlarla arkadaşlık kurabilen, konuşurken sempatik birisin. Ayrıca, moda da her yolu denedin. Bunlar arasında kulağa küpe, saça jöle de vardı. Sakal konusunda kesin karar veremiyorsun. Okulda “Sınıfı geç, gerisi sorun değil” diyorsun. Ailenden de lojistik destek tam. “Pul koleksiyonumu sana göstereyim. Hem de daha nelerim var” diye kızları götürebileceğin bir eve de sahipsin. Eve gittiğinde kıza bütün marifetlerini gösterdin ama kız “Acaba daha neleri var?” diye merak ediyor. Tam o sırada senin uzunu kıza gösterince... “Şok şok şok, sayın izleyiciler” ekran karardı. Kız ne yapacak? Avcı gören tavşan gibi kaçacak. Yani işine karışmak gibi olmasın ama başka seçenekler ve onlar üzerinde test yapmak varken neden masum ve amatör kızları seçiyorsun? Ve kendini zorluyorsun. Oğlum, biz burada bostancıbaşı değiliz. Kızdaki cesaret, bilgi yetersiz. Sendeki vampir dişleri gibi keskin. Evlenene kadar idare et. Evlen, mailini at, çözüm formülünü bizden al.



Her ilişkiden sonra karnım ağrıyor

54 yaşındayım. Her ilişkiden sonra karnım ağrıyor ve 5-6 saat sürüyor. Ayağa kalkınca geçiyor. Sebebi ne olabilir? CEVAP Değerli okurum, sebebi spazm. Eğer karın ağrısı dediğin şey kasıklarına inmişse, idrar yolları, prostat ultrasonla taranmalı. Ağrıyı anti spazmodik haplarla geçiremezsen doktorun kapısını tıklat ki ben de uzaktan fazla sorumluluk altına girmeyeyim.



İktidarsız olur muyum?

16 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride iktidarsız olmaktan çok korkuyorum. Beni aydınlatır mısınız? CEVAP Sevgili okurum, hiçbir şey olmayacaksın, her şey güzel güzel gidecek. Şimdilik sen mastürbasyon yapmayı gün aşırıya indir. Normal uykunu al, normal beslen, derslerine çalış, spor yap. İnsanlar arasına katıl. Flörtlerin olsun ve de günaşırı mastürbasyon yapmaya devam et.



Kendimi tutamayıp boşalıyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen kendimi tutamayıp boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı? CEVAP Vardır değerli okurum. Oranı az bile olsa vardır. Bundan sonrası senin iraden ve dikkatine kalmış. Biraz da korunma yöntemlerine.



Cinsel organımı nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisim 9 santim. Bu boyda kalırsa cinsel ilişkiye girmek hayal olur ve evlenemem. Bana önerebileceğiniz ilaç, krem veya başka bir yöntem var mı? CEVAP Sevgili okurum, şişmansan, kasık yağlarını eritirsen cinsel organın 2 santim daha görünür hale gelir. Mektubunda yazdığın ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, hapı, ilacı yok. Tek çare ameliyat. Ameliyatla da ancak 1-2 iki santim büyütülüyor.



Mastürbasyon yüzünden mi?


Günde 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu durum zayıflamamın nedeni olabilir mi? CEVAP Sevgili yavrum, günde 4 kez mastürbasyon yapmak zayıflamana sebep olmaz diye düşünüyorum. Ama biraz ye be yavrum. Yemeğini artır, ama zayıflığından da asla şikayet etme. İleride kilo alırsın.



Gebe kalınır mı?

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı? CEVAP Sevgili okurum, kalınabilir.



Çok geç boşalıyorum


52 yaşındayım. 1 yıldır cinsel ilişkide çok geç boşalıyorum. Bundan eşim memnun değil. Eşim artık ilişkiye girmekten çekiniyor. Bu sorunun ilaçla tedavisi mümkün mü? CEVAP Değerli okurum, bir üroloji uzmanına başvur. Prostata bakılmalı, alkol alıyorsan önlenmeli. Şeker hastalığın varsa bu da bilinmeli. Sinirsel donanımında bir sorun varsa giderilmeli. Bütün bunlar tamamlandıktan sonra, her şey yolunda ise bu yemeğe biraz fantezi sosu katılabilir.



Sertleşme hemen kayboluyor

27 yaşındayım. Sertleşme çok kısa sürüyor. İlişkide ilgimi başka yere vermezsem sertleşme bitiyor. Bu sorun psikolojik mi yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi? CEVAP Değerli okurum, ileride de şimdi de tedavisi var. Umarım ailende ve sende şeker hastalığı yoktur. Kilon nasıl? Onu da merak ettim. Tedavide uzun süre beklemeli mi ya da olayın hemen üzerine mi gidilmeli? Bu karar senin. Bana göre ikincisi doğru. Çünkü alışkanlık yapıyor.



Başım dertte

18 yaşındayım. Düzenli olarak mastürbasyon yapmayınca, otobüs, sınıf gibi bir yerde herhangi bir kıza dokununca boşalıyorum. Ama mastürbasyon yaparsam da ertesi günü çok yorgun oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?CEVAP Değerli okurum, haftada 2-3 kez mastürbasyon yapmanın hem zararı yok hem de ertesi güne uzanan bir yorgunluk yaratmaz. Erken boşalma potansiyelin var. Bunun için de mastürbasyon yaparken süreyi 1-2 dakika yerine 5-10 dakikaya yay. Durakla, bekle. Birçok gencin yaptığı gibi tam boşalma aşamasında meni içinde kalsın, akmasın diye penisine basınç yapma yani sıkma. Bunun zararı olur.



İlişkiden zevk alıyorum orgazm olamıyorum

29 yaşında kadınım. İlişkide partnerim beni beklerken sıkılıyor. Zevk alıyorum ama bir türlü boşalamıyorum. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim? CEVAP Değerli okurum, çok dert edecek bir sorun değil. Kadınların organik yapısı genellikle böyle. Yani ruh yapısıyla organdan gelen sinirlerin algılama frekansları örtüşmüyor. Bu da bir kusur değil. Ama bu sırada klitoris zevkini devreye sokmak ya da fantezilerinizi seçip ona göre değerlendirmek işe yarayacaktır. Partnerini çok yorma ki sonunda o şahlanan at küsebilir.



GÜNÜN SÖZÜ

Bazen kalıcı bir söz üretmek, bir yıllık hasat üretmekten zordur. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder