Dr. Haydar Dümen Fantazi olmadan olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Fantazi olmadan olmaz

Haberin Devamı

Fanteziler monotonlaşan evlilikleri renklendirmek için gerekli. Bir taraftan da orgazm sorunu yaşayan kadınlara büyük yardımcı. Aşırıya kaçmamak, tadını kaçırmamak koşuluyla iki tarafın isteğiyle fantezileri devreye sokun, eşinize kulak verin. Bu yolda el ele yürümeyi başarırsanız yatak odasında hiçbir zaman sorun yaşamazsınız...

GÜNÜN SORULARI

Kan gelmiyor zar yırtılmıyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşımdaz 20 yaşında. 5 yıldır ilişkimiz var. Kızın bakire olduğunu biliyorum. Birçok kez ilişkiye girdik. Ama kan gelmiyor, zar yırtılmıyor. Sizce sorun ne? Ne yapmalıyım?


CEVAP Değerli okurum, senin hesabına göre, 17 yaşındayken arkadaşınla ilişkiye başlamışsın. Kızın da senin yaşında olduğun kesin. Bu kız senden önce kimi buldu da köydeyse samanlıkta, kentteyse asansörde mi ilişkiye girdi ve de kızlığını yitirdi. Eğer öyleyse neden onu bıraktı ve sana geldi. Kan, kan, kan... Siz erkekler, tabii kızlar da dahil başka şey bilmez misiniz? Yani organı, zarın yapısını, insanın psikolojisini falan. Bir süre önce bir okurum, telefonla beni aradı, sözlerini aynen aktarıyorum.

“Hocam, 14 yıllık evliyim. Hâlâ kanamadı, 14 yıldır aklım bu zarda. Nereye kapandı, nereye saklandı? Eşimden yana da kuşkum yok. Ama hiç unutamıyorum” demişti. Bu soruyu karikatürize edersek zar sanki penisle saklambaç oynuyor!!! Gelelim sana; 4 yıl sonra aklın başına gelmiş gibi dert ettiğin şeye bak. Galiba sen kızdan soğumaya başladın ki bilinçaltının baskısıyla bir arayış içindesin.

Bunu da açıkça itiraf edemiyorsun. Çünkü vicdanın var, ona da hak veriyorsun. Bu aşamada “Hocam yardım” diyorsun. Yardım edeyim sayın okurum, iyi tutun ki elin kaymasın ve kızla top gibi oynayamayasın. Kızlarda yüzde 25 dolaylarında zar esnektir ve kanamaz. Anlaşıldı mı yeğenim, seksi bilip zarı bilmeyen, fast food’dan başka bir şey yemeyen okurum.


Adamın bir bakışıyla orgazm oluyorum

Ben Çorum’dan Gülhatmi. Sevgilimi öyle tutkuyla seviyorum ki adamcağızın bir bakışıyla orgazm oluyorum. Bu sorun mudur?

CEVAP
Değerli okurum, sevginin azı işe yaramaz, ileri derecede olanı da tsunami gibi yıkmadık duvar bırakmaz. 50 yıldır ben neler neler gördüm. Ne mektuplar, ne mailler okudum. Ama böylesine ilk defa şahit oldum. Başladım, beynimi zorlamaya. Arkadaşının gözlerinin resmini çizdim. Koyu renkli ve irice sayılır. Aslanın, ceylana baktığı gibi gözlerini kısarak bakıyor. Ama ben bu resmi sevmedim. Eğer renkli gözlüyse, yılanın fareye bakışına benzettim. Çünkü yılanın bakışları fareyi öylesine etkilermiş ki fare felç olmuş gibi olduğu yerden kıpırdayamazmış. Görüntüyü bilmem ama şekil olarak uymasa da içerik olarak uydu. Bu durumda yılanı incelemekle işe başlayalım. Önce zehirli mi, değil mi ona bakalım ki gül hatunumuzu koruyalım. Ancak gül hatun kurtulmak istiyor mu acaba sorusuna da beynim: ”Sen ne diyorsun Haydar Efendi, görmüyor musun kadın bir bakışında hayatını verebilecek kadar saplanmış kalmış o büyüye, ne desen boş” dedi. Bu durumda elimizde kalan son kartımızı oynayalım. Bu adam evli mi, bekar mı? Ya da sen dolu musun, boş musun? Yoksa aşk sarhoşu musun? Onlara da bakalım. Ben şimdilik işin içinden çıkamadım, kaptansız gemimizi denize salalım...


Normal mi?

16 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. İleride partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. Cinsel organımın boyu normal mi? Daha uzar mı?



CEVAP


Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerini de tatmin edersin, kendin de mutlu olursun. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

Zevk suyu hamile bırakır mı?

18 yaşındayım. Zevk suyu gebe bırakır mı? Bir de yumurtalıklarımın olduğu bölgede 4-5 tane sivilce gibi beyaz noktalar var. Onlar nedir ve nasıl geçer?



CEVAP


Değerli okurum, hiçbirine elleşme, karışma. O gelen sıvıdan gebe kalınmaz. Bırak doğa bildiği gibi yapsın. Sen sadece frene basacaksın o kadar.

Evleneli bir yıl oldu

28 yaşındayım. 1 yıllık evliyim ama ilişkiye giremedik. Bende erken boşalma var. Eşimi kadın doğum uzmanına götürdüm “Hiçbir sorun yok” dedi. Psikolog “Korku olabilir” dedi. Ne olur bize yardım edin.



CEVAP


Değerli okurum, Türkiye’nin baş belası vajinismusu tarif ediyorsun. Vajina kasları düz kas dediğimiz türden olduğundan iradeye bağlı çalışmıyor. Bunu defalarca yazdım, televizyonlarda dile getirdim. Bu konuyu tedavi ediyoruz.

Geciktirici sprey kullansam...

24 yaşındayım. Erken boşalmadan dolayı eşimi mutlu edemiyorum. Bunun için geciktirici sprey kullanmaya karar verdim. Sizce bir sakıncası var mı?



CEVAP

Değerli okurum, yan etkisi olmaz. Biraz zevkini engeller. Kesin sonuç almayacağını düşünüyorum. Bu konunun tedavisi var. Spreyden sonra erken boşalman sürerse mutlaka bir uzmana başvur.

Orgazm olamıyorum

35 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Kendi kendime daha çok tatmin olduğumu hissediyorum. Bu rahatsızlık mı? Doktora gitmeli miyim?



CEVAP

Sevgili okurum, vajina böyle. Sinirsel donanım bakımından zayıf. Bir de buna yetişme koşullarının ağır baskısını eklersek, orgazm güçlüğü kapıda. Buna
karşılık elinizin altındaki duyarlı bölge yani ufak çıkıntı klitoris, bu eksikliği gideriyor. Ama klitoris orgazma alışmış, vajinal orgazma geçemeyen kadınların da sayısı çok. Burada iş kocanın ustalığına, fantezileri iyi kullanmaya, birleşme sırasında bir yandan da klitorisi uyarma teknikleriyle umarım sorunu aşacaksınız.

Neden erken boşalıyorum?

18 yaşındayım ve ben çok erken boşalıyorum. Acaba neden?



CEVAP

Değerli okurum, heyecan, acemilik ve de cinsel coşku. İstem dışı sinir sisteminin heyecanlarla yüklü olması. Evlendiğinde tedavi olacaksın. Şimdilik böyle idare etmeye çalış. Sakin ol. Mastürbasyon sırasında geç boşalma tekniği kullan.

Bakire olabilir miyim?

20 yaşındayım. Nişanlımla 2 hafta önce ilişkiye girdik. Benden 1-2 damla kan geldi. Kızlık zarı neden yırtılmadı diye birkaç kez denedik, hep kan geldi. Acaba benim zarım esnek mi? Ben bakire miyim? Bir jinekoloğa gitmeli miyim?



CEVAP


Değerli okurum, bal gibi bakireydin. Şeker gibi kadın oldun. Neyi soruyorsun anlayamadım.

Acı çekiyorum

22 yaşında, 1 haftalık evli kadınım. İlk gece acı hissettim. Eşim ilişkiyi kesti, kanama başladı ama kesilmedi. Eşim bezle tampon yapıp kanamayı durdurdu. Ertesi gün jinekoloğa gittik, kızlık zarımın kalın olduğunu öğrendik. Doktor “Bir hafta ilişkiye girmeyin” dedi. Bana ne oldu?



CEVAP


Sevgili okurum, buraya kadar anlattıkların doğru, olması gerekenler. Özenli davranıp karşılıklı uyum içinde vajinayı penise alıştırın. Bu acı aylar sonra varsa, örneğin 1 ay onu biz yok ederiz, üzülmeyin.

2 yıl önce diktirsem

25 yaşındayım. Kızlık zarını 1-2 yıl önce diktirsem olmaz mı? 2 yıl sonra ilişkiye girildiğinde kanama gerçekleşmez mi?



CEVAP


Şarttır sevgili okurum. Çünkü dikişler tutmuyor. Zar da kaynamıyor. Sadece dikiş yerlerinin yırtılması ile bir miktar kan geliyor.

Zararlı mıdır?

17 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bana ne gibi zararları olur? Yapmak istemiyorum ama elimden gelen bir şey yok. Mastürbasyon yaptıktan 2 dakika sonra boşalıyorum. Bu süreyi nasıl uzatabilirim?



CEVAP


Değerli okurum, gelecekteki korkuları at kafandan. Güne bak. Haftada 2 kere mastürbasyon normal. Kendinle kavga etme. Mastürbasyonda ufak aralar
vererek süreyi uzat. Bu gelecekte erken boşalmanın önünü kesecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendini çok akıllı sananlar en çok zarar görenlerdir. H.D

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder