Gündem Fanatik müteahhit

Fanatik müteahhit

Paylaş
Fanatik müteahhit

Edirne'de, Rizeli müteahhit 57 yaşındaki Ahmet İsmailoğlu, yeni yaptırdığı 6 katlı apartmana, gönül verdiği futbol takımı Çaykur Rizespor'un adını verdi.

41 yıl önce Rize’den İstanbul’a, 21 yıl önce de İstanbul’dan Edirne’ye taşınan müteahhit Ahmet İsmailoğlu, Bank Asya 1’inci Lig’de 44 puanla 6’ncı sırada bulunan ve Süper Toto Süper Lig’i hedefleyen Çaykur Rizespor’a olan sevgisini yeni yaptırdığı apartmanla gösterdi. İsmailoğlu, 6 katlı apartmanın adını ’Çaykur Rize’ koydu ve takımının renklerini taşıyan mavi yeşil renkli tabelayı astı. Fanatik Çaykur Rizespor taraftarı olan İsmailoğlu’nun apartmana verdiği ad çevresinde şaşkınlık yarattığı kadar takdir de topladı.

Haberin Devamı

Fanatik Çaykur Rizespor taraftarı olduğunu belirten Ahmet İsmailoğlu, "2 ay önce bu apartmanı yaptırdım. Çaykur Rizespor’a da memleketimin takımı olduğu için gönül verdim. Bu yılki mücadelesi de gayet iyi. Hedefi Süper Lig. Ben de takımıma uzakta da olsam yaptırdığım apartmana ismini vererek destek olmaya çalıştım.Takımıma başarılar dilerim" dedi.

Fırat KESKİNKILIÇ/ EDİRNE, (DHA)