Siyaset Fakıbaba, salı günü istifasını açıklayacak
Paylaş
Fakıbaba, salı günü istifasını açıklayacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifasının ardından kendisinin de Salı günü istifa edeceğini açıkladı

Fakıbaba, “Numan beyi yürekten destekliyoruz. Türkiye'yi kucaklayan yeni bir parti niçin olmasın?” dedi.

Haberin Devamı

Tarihi Kentler Birliği toplantısı için Kayseri'ye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, partisinden istifa edeceğini açıkladı. DHA'nın sorularını yanıtlayan Fakıbaba, SP'de çok değerli arkadaşlar ve dostlar edindiğini, konunun bu safhaya gelmesini hiç istemediğini söyledi.

Fakıbaba, “Numan bey çok düşündü, SP'ye çok emekleri olan bir insandı. Ayrılmak zorunda kaldı, ayrılmak zorunda bırakıldı. Kararının, Şanlıurfa ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Salı günü Şanlıurfa'da olacağını ve arkadaşlarıyla birlikte istifa edeceklerini açıklayan Fakıbaba, şunları söyledi: “Numan beyi yürekten destekliyoruz. Doğru kararlar vereceğine inanıyoruz. Bizlerle istişare ederek kararlar alıyor. Her konuda destek vereceğiz, beraber olacağız, istişarelerde bulunacağız. Daha iyi bir Türkiye, daha iyi yaşanabilir bir ülke, bütün insanları kucaklayan bir parti niçin olmasın.”

Haberin Devamı