Bilim - Teknoloji Facebook Filmi Hakkında Konuştu
Paylaş
Facebook Filmi Hakkında Konuştu

Geçtiğimiz günlerde Amerika'da vizyona giren ve Facebook'u konu edinen film "The Social Network"ü izleyenler arasında sitenin kurucusu Mark Zuckerberg de vardı. Peki genç CEO, çok konuşulan bu film hakkında neler söyledi?

Proje aşamasında dahi adını sıkça duyduğumuz ve Facebook'un dünden bugüne kuruluş ve büyüme hikayesini anlatan film "The Social Network", beyaz perdedeki yerini aldı. Asıl konu olarak, Facebook sosyal ağ fikrinin çalıntı olup olmadığını ve henüz sonuçlanmamış patent davalarını sorgulayan film hakkında kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

Haberin Devamı

Filmde bir bakıma kendi hikayesi anlatılan Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, daha önce bu filmi izlemeyeceğini söylemiş ve yapımı protesto ettiğini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde filmi seyretmeye giden genç milyarder, film hakkında kısa bir açıklama yaptı. Filmin kendisi ve Facebook için herhangi bir olumsuz etki yapamayacağını düşünen Mark, "Ürünlerimizi 500 milyon kişinin kullandığını düşündüğümüzde, 5 milyon kişinin izlediği film çok fazla kayda değer değil." şeklinde açıklama yaptı. Ülkemizde 22 Ekim'de gösterime girmesi planlanan film, izleyicilerden şu an için yaklaşık 8.6/10 puan almış durumda. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.