Türkiye (Son Dakika) Eylem çadırına yıldırım düştü

Eylem çadırına yıldırım düştü

Paylaş
Eylem çadırına yıldırım düştü

Kütahya'da işten çıkarılan 18 işçinin yeniden işe alınması için Seyitömer Linyitleri İşletmesi önünde kurdukları çadırda oturma eylemi yapan işçilerden Ömer Tuncan, yıldırım düşmesi sonucunda yaralandı

Olay, dün akşam Seyitömer Linyitleri İşletmesi önünde eylem yapan işçilerin kaldığı çadırda meydana geldi. Sağanak yağmurun ardından çadırların olduğu yere yıldım düştü. İşçilerden Ömer Tuncan sağ kolundan hafif yaralandı. Arkadaşları tarafından Yoncalı Devlet Hastanesi’ne götürülen Tuncan, burada yapılan ilk müdahale ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ömer Tuncan burada yapılan gerekli tedavisinden sonra gece taburcu edildi.

Haberin Devamı

'ARKADAŞLARA BİR ŞEY ANLATIRKEN...'

Yeniden çadırların bulunduğu yere dönen Ömer Tuncan, "Yağmur sırasında çadıra girmiştik. Çadırda arkadaşlarla beklerken şimşek çakmaya başladı. Arkadaşlara bir şey anlatırken kolum havadaydı. Şimşeğin çakmasıyla kolum bir anda yere doğru inerek uyuşmaya başladı. Ondan sonra bayılmışım. Gözlerimi hastanede açtım" dedi.

DHA