Magazin 'Evlilik benim için hâyal'

'Evlilik benim için hâyal'

Paylaş
'Evlilik benim için hâyal'

Seren Serengil: Evlilik programı yapıyorum, herkesin mutlu olacağına inanıyorum ama ben kendim için hayal kurmuyorum artık...

Show TV’de, Seren Serengil ile Evlenir misin? adlı programı sunmaya başlayan Seren Serengil önceki gün Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Evlilik Fuarı’nda bir standa konuk oldu.

Haberin Devamı

Evliliklerinde bir türlü istediği mutluluğu yakalayamayan Serengil, basın mensuplarının evlilikle ilgili düşüncelerini sormaları üzerine, “Evlilik çok güzel bir şey. Hem evlilik çok güzel hem de bu gelinlikleri giymek çok güzel. Allah herkese mutluluk versin, doğru insanla tanıştırsın. Ben giydim ama mutlu olamadım.

Bana burada gelinlik hediye ettiler ama bundan sonra gelinlik giymeyi düşünmüyorum. Benim için gelinlik giymek artık hayal. Evlilik programı yapıyorum, herkesin mutlu olacağına inanıyorum ama ben kendim için hayal kurmuyorum artık” diye konuştu.

Yeni albümünün ikinci klibi için hazırlıklara başladığını da belirten Serengil, önümüzdeki günlerde bir reklam filminde rol alacağını da açıkladı.

Haberin Devamı