Gündem Evli işadamı sevgilisini vurup intihar etti

Evli işadamı sevgilisini vurup intihar etti

Paylaş
Evli işadamı sevgilisini vurup intihar etti

Evli işadamı sevgilisini vurup intihar etti

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde evli, tur şirketi sahibi 34 yaşındaki Yusuf Aydoğdu, sevgilisi olduğu ileri sürülen cip safari rehber ve şoförü 29 yaşındaki Dilek Timur'u kaldığı bir otelde otomatik av tüfeği ile öldürdükten sonra, çenesinin altına dayadığı silahıyla intihar etti. Polis, Olay İnceleme ve Nöbetçi Savcı tarafından otelde yapılan ilk otopsi ardından Yusuf Aydoğdu ve Dilek Timur'un cesetleri, incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 23.45'de Marmaris'in Armutalan Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde bulunan Villa Söl Apart Otel'de meydana geldi. Evli ve 1 çocuk babası işadamı Yusuf Aydoğdu, 6 yıldır sevgili olarak yaşadığı Dilek Timur ile dün akşam telefonda tartıştı. Cep telefonunu kapatan Timur, kaldığı otelin görevlilerini kesinlikle Yusuf Aydoğdu'yu içeri almamaları konusunda uyardı. Sevgilisinin telefonu kapatmasına sinirlenen Aydoğdu, 48 M 2324 plakalı otomobili ile otele geldi. Sevgilisinin bulunduğu odaya çıkmaya çalışan Aydoğdu'ya otel görevlileri izin vermedi. Otomobiline binen işadamı, bir marketten satın aldığı 70'lik votkanın yarısını otel etrafında tur atarak içti. Otomobilini otelin arkasında bulunan karanlık sokağa park eden işadamı, bir süre daha içerek bekledi. Cep telefonunu açmayan sevgilisine sinirlenen işadamı, aracından çıkarak bagajında bulunan ruhsatlı otomatik av tüfeğini alıp kabanının içine sakladı.

Haberin Devamı

Otelin arkasında açık kapı arayan işadamı, erzak girişinde bulunan kilitsiz demir kapıdan içeri girerek kimseye görünmeden Dilek Timur'un 2'nci kattaki odasına gitti. Kapıyı çalan Aydoğdu, Timur'un “Gelme seni istemiyorum” sözleri üzerine kapıya omuz atarak içeri girdi. Bir süre tartışan sevgililerin sesini duyan otel görevlisi, 2'nci kata çıkarken, 3 el silah sesi duydu. Silah sesini duyan otel görevlisi polisi arayıp durumu bildirdi. Odaya giden görevli, kapıyı açmaya çalıştı. Kapıyı iten görevli eşikte Dilek Timur'un cesedini gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapı eşiğinde bulunan cesetten dolayı içeri giremeyerek otelin dışından merdiven dayayarak içeri girdi. Otele gelen polis Olay İnceleme, Adli Tıp doktoru, Marmaris Devlet Hastanesi'nden uzman doktor ve Nöbetçi Savcı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemeler sonunda Dilek Timur'un sırtında 2 kurşun izine rastlanırken, Yusuf Aydoğdu'nun çenesinin altına dayayıp bir el ateş ederek intihar ettiği tespit edildi. Yapılan incelemelerden sonra Timur ve Aydoğdu'nun kesin ölüm nedenlerinin anlaşılması için, otopsi yapılmak üzere özel donanımlı bir araçla İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

BİRBİRLERİNDEN 8 KEZ DAVACI- ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR

2005 yılından bu yana Dilek Timur ve Yusuf Aydoğdu'nun, tehdit, darp ve rahatsız ediyor şeklindeki suçlamalarla birbirlerinden Marmaris Çarşı Polis Merkezi'nde 8 kere davacı şikayetçi olarak ifade verdikleri belirtildi. En son 15 Aralık 2009 günü Dilek Timur'un, Aydoğdu'dan kendisini tehdit edip dövdüğü gerekçesiyle Çarşı Polis Merkezi'nde ifade vererek davacı şikayetçi olduğu, Yusuf Aydoğdu'nun eşinin 1 ay önce, Marmaris Çarşı Polis Merkezi'ne gelerek Dilek Timur hakkında ‘Eşimle birlikte oluyor, evime telefon açarak ahlaksızca konuşuyor' suçlamasıyla şikayetçi olduğu belirtildi.

“ALLAH KİMSEYİ MUTSUZ ETMESİN”

Marmaris'te yaz aylarında yapılan cip safari turlarında hem şoförlük hem de rehberlik yaptığı belirtilen Dilek Timur'un, bir internet sitesindeki sayfasına Yusuf Aydoğdu ile beraber bir restoranda çektirdiği fotoğrafı yüklediği, daha sonra da fotoğrafın altına ‘Hayatımın anlamı’ diye yazdığı, buna gelen bir yoruma da cevaben ‘Teşekkür ederim. Ben de onunla mutlu oluyorum. Allah kimseyi mutsuz etmesin’ karşılığını verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

DİLEK'İN ANNE VE BABASI HASTANEYE KALDIRILDI

Kızlarının öldürüldüğünü akrabalarının aracılığı ile öğrenen kanser hastası annesi 59 yaşındaki Aynur Timur ve babası 60 yaşındaki Nihat Timur fenalaşarak Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca Yusuf Aydoğan'ın kız kardeşi ve yakın akrabaları olayın meydana geldiği otel önüne geldi.

Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS(Muğla), (DHA)