Gündem Evli aşıklar ölümü seçti

Evli aşıklar ölümü seçti

Paylaş
Evli aşıklar ölümü seçti

Kırşehir'de evli 1 çocuk babası Hakan Şimşek, gizli ilişki yaşadığı evli 25 yaşındaki Zeynep Salbaş'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti

Çiçekdağı İlçesi'nin Çepni Köyü’nde dün saat 22.00 sıralarında silah sesi duyan vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. Köye giden jandarma ekipleri, yol kenarında biri kadın iki kişinin cesediyle karşılaştı.

Cesetlerden birinin Zeynep Salbaş, diğerinin ise Hakan Şimşek’e ait olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada Yozgat Bozok Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan evli 1 çocuk babası Hakan Şimşek’in, bir süredir ilişkisi olduğu Çiçekdağı İlçesi’nde yaşayan Zeynep Salbaş’la görüşmeye geldiği belirlendi.

İddiaya göre genç kadını 66 DE 088 plakalı otomobiline bindirerek, Çepni Köyü yakınlarındaki araziye götüren Hakan Şimşek, evli olan Zeynep’i kendisiyle yaşamaya razı edemeyeceğini anlayınca, otomobildeki av tüfeği ile karnına ateş ederek öldürdü.

Hakan Şimşek daha sonra da aynı tüfekle başına ateş ederek yaşamına verdi. Hakan ile Zeynep’in cesetleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet KARASU/DHA