Türkiye (Son Dakika) Evini satarken yakalandı

Evini satarken yakalandı

Paylaş
Evini satarken yakalandı

Katil zanlısı koca, evini satmak için pazarlık yaparken yakalandı

İzmir’de, şiddet gördüğü için evi terk eden 3 aylık hamile eşi Yasemin Yüksel’i boşanma davası açmaya götüreceği yalanıyla kandırıp dağlık alanda öldüren Ş.Y.’nin, polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalanmasının ayrıntıları ortaya çıktı. Eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü, her ikisinin de hayatının zehir olduğunu ileri süren Ş.Y.’nin, yurtdışına kaçmak için evini satmaya çalıştığı, bunun pazarlığını yaptığı kahveye yapılan baskınla yakalandığı öğrenildi.

Geçen pazartesi günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ş.Y., bayramdan önce evi terk edip babasının yanına giden 22 yaşındaki Yasemin Yüksel’i, boşanma işlemlerini birlikte yapma yalanıyla kandırdıktan sonra, götürdüğü Karaburun İlçesindeki dağlık alanda öldürdü. 1 çocuk annesi ve üç aylık da hamile olan Yasemin Yüksel’i, öldürdükten sonra kayıplara karışan Ş.Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

POLİS VE JANDARMANIN ORTAK OPERASYONU

Ş.Y.’nin, ailesinden başka kişileri de öldüreceğine yönelik tehdit telefonları açması üzerine jandarma ve polis ekipleri, ortak çalışma yürüttü. Olayın ardından, İzmir’in Menemen İlçesi’ne kaçtığı belirlenen Ş.Y., polis ve jandarmanın koordinesinde takibe alındı. Yasemin Yüksel’le oturdukları evi satıp, Mardin üzerinden Suriye’ye ya da Yunanistan üzerinden Almanya’ya kaçmayı planladığı belirtilen Ş.Y.’nin etrafındaki çemberi ekipler daralttı.

Son olarak Menemen’den taksiyle Karşıyaka İlçesinde gelen Ş.Y., burada evini satın almak isteyen bir kişiyle kahvede pazarlık masasına oturdu. Takip edildiğinden haberi olmayan katil zanlısı koca, operasyonla yakalandı.

“İKİMİZİN DE HAYATI ZEHİR OLDU”


Yakalandıktan sonra İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen Ş.Y.’nin verdiği ilk ifadesinde, çok iyi bir hayat sürdürdüğü, ev yaptırdığı eşinin kendisini aldattığını idda ettiği, bu yüzden sorun yaşadıklarını, bunun sonrasında da onu öldürdüğünü; yaşananların her ikisinin de hayatını zehir ettiğini söylediği öğrenildi. Ş.Y., işlemlerin ardından bugün adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı