Gündem Evinden 130 çift çalıntı ayakkabı çıktı

Evinden 130 çift çalıntı ayakkabı çıktı

Paylaş
Evinden 130 çift  çalıntı ayakkabı çıktı

Kapıların önünden ayakkabı çalan kadın yakalandı, kendisini 'ayakkabı çalma hastalığım var' diyerek savundu

Tekirdağ'da evli ve 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Selma E., apartman ve müstakil evlerin kapılarının önüne bırakılan ayakkabıları çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada çeşitli markalara ait kullanılmış 130 çift kadın ve erkek ayakkabısı bulunan Selma E., ifadesinde, “Hırsızlık için çalmadım. Ailemin durumu iyi. Bende ayakkabı çalma hastalığı var” dedi.

Haberin Devamı

Kentte bir süredir kapı önlerindeki ayakkabıların çalındığı yönünde ihbarlar artarken, önceki akşam saatlerinde de Altınova Mahallesi Gazi Hasan Paşa Sokak üzerindeki bir apartmanda oturan bir kişi, komşusunun ayakkabısını bir kadının alarak kaçtığını polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eşkal doğrultusunda çevrede yapılan aramada Selma E.'yi yakaladı. Selma E.'nin, Tevfik Kış Sokak üzerindeki evinde yapılan aramada poşetler içinde çeşitli marka ve modellerde kullanılmış 130 çift kadın ve erkek ayakkabısı bulundu. Ayakkabıları gören polisler, şaşırdı.

‘AYAKKABI ÇALMA HASTALIĞIM VAR’

Gözaltına alınan Selma E., polisteki ifadesinde, “Hırsızlık için çalmadım. Ailemin durumu iyi. Bende ayakkabı çalma hastalığı var. Küçüklükten beri böyle ayakkabı çalarım. Ayakkabıları giymem sadece evde durur” dedi. İfadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edilen ve gazetecilere görüntülenmemek için yüzünü çantası ile gizleyen Selma E., ‘Hırsızlık’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Haberin Devamı