Yaşam Eve geç kalan çocuğa ilginç ceza

Eve geç kalan çocuğa ilginç ceza

Paylaş
Eve geç kalan çocuğa ilginç ceza

Saygı hakkında esaslı bir ders vermek isteyen Kevin Burks isimli baba, oğluna öyle bir ceza verdi ki...

12 yaşındaki Kenny Burks’ün babası, oğlunun saygısızlığına karşılık ona hayatı boyunca unutamayacağı bir ders vermek istedi. Daha önceki cezalarla oğlunu yola getiremeyen baba Burks, oğlunu toplum huzurunda küçük düşürme yoluna gitti.

Haberin Devamı

The Huffington Post sitesinde yer alan habere göre; saygı hakkında esaslı bir ders vermek isteyen Kevin Burks, oğlunun Pazartesi günü boyunca sokaklarda gezerek elinde “Babamın sözünü dinlemediğim için evsiz kaldım” yazan bir pankart taşıma cezası verdi.

Bazı aileler bu cezayı biraz aşırı olarak yorumlayabilir fakat Burks NBC4’a verdiği demeçte, oğlunun yapması gereken tek şeyin en geç 8:30’da evde olması olduğunu belirtti. Fakat Kenny bu kuralı hafta sonunda bir akşam aştı ve 9:00’da eve geldi. arkadaşında kalmayı planlayan küçük Kenny babasının isteği ile eve dönmek durumunda kalında yarım saat geç kaldı.

Kuralcı baba, hayatında yaptığı her şeyi oğlu için yaptığını söyleyerek, “Eğer bir yetişkin olmak istiyorsan, sokaklara çık ve bir yetişkin ol, benim çatım altında benim kurallarım geçerli olacak” şeklinde oğluna çıkışmış. Haber kanalına verdiği demeçte baba Burks, video oyunlarından 1 hafta men cezası gibi geleneksel cezaların artık işe yaramadığını da dile getirdi.

Haberin Devamı

Baba ve oğul ceza kapsamında 9:15am’de çıktıkları sokakta akşam 5’e kadar gezdiler. Her iki saatte bir mola veren ikili, yemeği ve kahvaltıyı da bu molalarda halletti.

Kenny elinde bulunan pankartla sokakları dolaşarak cezasını çekerken, komşuların durumdan rahatsız oldukları belirlendi. Bazı komşuların bunun yanlış olduğunu düşünerek polise haber verdikleri de bildirildi.

Burks olay yerine gelen polis memurunun verdiği cezayı beğendiğini de belirtti. Çekilen videoda da sokaklarda zorla yürüyen çocuğa babasının “yüzünü görmek istiyorum” şeklinde seslendiği duyuluyor.

Daha önce benzer bir cezayı Denver’da babasından 100 dolar çalan çocuk da çekmişti. Babası ceza olarak oğluna “Ben bir hırsızım ve ailemden 100 dolar çaldım” yazan pankartı taşıtmıştı.

Gazeteport