Gündem Evden kaçtı, tecavüze uğradı

Evden kaçtı, tecavüze uğradı

Paylaş
Evden kaçtı, tecavüze uğradı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evden kaçan 17 yaşındaki S.M.'ye, kendisini otel müdürü olarak tanıtıp tecavüz ettiği öne sürülen inşaat işçisi 28 yaşındaki Murat Kalemden tutuklandı

Aydın’da geçen hafta evden kaçarak iş bulabilmek için Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gelen lise son sınıf öğrencisi S.M., Belediye Meydanı’ndaki parkta kendini otel müdürü olarak tanıtan M.K. ve beraberindeki M.Ş. ile tanıştı.

Haberin Devamı

Gidecek yeri olmadığı için M.K. ve M.Ş. ile iki gece aynı apartta kalan S.M., dün sabah Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip şikayette bulundu. S.M. elinden zor kurtulduğu M.K.’nın kendisine tecavüz ettiğini, M.Ş.’nin de cinsel tacizine maruz kaldığını iddia etti.

Yapılan sağlık kontrolünde S.M.’de darp izleri ve tecavüz bulgularına rastlandı. S.M.’nin ifadesinde, "Ailemden şiddet görüyordum. Evde can güvenliğim olmadığı için kaçtım. Bodrum’a iş bulurum diye gelmiştim. Yatacak yerim yoktu. İlk iki gün bana çok iyi davrandılar. Üçüncü gün ise M.K. beni ölümle tehdit edip tecavüz etti. Sabah bir fırsatına bulup evden kaçıp polise sığındım" dediği öğrenildi.

Başlatılan soruşturma kapsamında kaldıkları apartta gözaltına alınan M.A. ve M.Ş. ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. İnşaat ustası olduğu öğrenilen M.A. tutuklanıp cezaevine gönderilirken M.Ş. 500 TL kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Ailesine teslim edilmek istemeyen S.M.’nin, Muğla Çocuk Esirgeme Kurumu Yurdu’na yerleştirilmek üzere Muğla’ya gönderildiği bildirildi.

Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), (DHA)