Spor Eto'o'dan Kamerun'a kötü haber

Eto'o'dan Kamerun'a kötü haber

Paylaş
Eto'o'dan Kamerun'a kötü haber

2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden Kamerun Milli Takımı'nın golcü futbolcusu Samuel Eto'o, Hırvatistan'a karşı oynanacak maçta forma giyebilmesi için "mucizeye" ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kamerun basınına açıklamalarda bulunan Eto’o, sakatlığının etkilerinin sürdüğünü belirterek, "Dünya Kupası’nda ülkemi temsil etmeye devam edebilmek için mucizeye ihtiyacım var. Oynayamasam da kaptan olarak takımıma destek vermeye ve genç arkadaşlarımı cesaretlendirmeye devam edeceğim. Sakatlığım nedeniyle fazla antrenmana çıkma şansı bulamadım. Meksika maçında da henüz 9. dakikada sakatlığımın etkisini hissettim" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Volker Finke, 33 yaşındaki futbolcunun sağ dizinden yaşadığı sakatlığı tam olarak atlatamadığını hatırlatırken, başarılı golcünün takımın son iki antrenmanında yer almadığını da belirtti.

2014 FIFA Dünya Kupası’nda A Grubu’nda yer alan Kamerun, ilk maçında Meksika’ya 1-0 yenilmişti. Kamerun, grupta 19 Haziran Perşembe günü Hırvatistan ile karşılaştıktan sonra 23 Haziran Pazartesi günü ev sahibi Brezilya ile mücadele edecek.

Haberin Devamı