Gündem 'Etek giy' diyince, 4 kişiyi öldürmüş

'Etek giy' diyince, 4 kişiyi öldürmüş

Paylaş
'Etek giy' diyince, 4 kişiyi öldürmüş

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürdükleri iddiası ile tutuklanan 2 kardeşin yargılanmasına başlandı

Tutuklu sanıklar Yalçın ile kardeşi 26 yaşındaki Gökhan Demirci, Tekirdağ 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık 23 yaşındaki Yalçın Demirci, Beyret ailesi ile önceden husumetleri bulunduğunu ve bu nedenle sık sık tartışmalar yaşandığını anlattı.

Olay gecesi Bülent Beyret, Ersin Beyret, Selçuk Beyret ve Vural Beyret’in araba ile sürekli çevresinde dolaştığını söyleyen Yalçın Demirci şöyle konuştu: “Bülent Beyret kullandığı arabayı defalarca üzerime sürdü ve beni ezmek istedi.

Kahveden eve geldiğimde evin önünde beni bekliyorlardı. Ben de onlara buradan gitmelerini söyledim. Ama beni dinlemediler ve küfür etmeye başladılar. Eşime ve bana küfür etmeye başladıklarında çok kızdım ve evdeki pompalı tüfeğimle hava ateş açtım, benim amacım onları korkutup gitmelerini sağlamaktı.

Havaya ateş ettikten sonra arabada bulunan Bülent Beyret bana ‘erkeksen üzerimize sık, hatta o pantolonunu çıkar da etek giy’ diyince kendimi kaybettim. Arabaya doğru ateş etmeye başladım. Daha sonra içeriden tabanca aldım, onunla devam ettim. Kaç defa ateş ettiğimi bilmiyorum. Zaten arabadan bana doğru da silah doğrultulmuştu.”

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ (DHA)