Yemek Et konusundaki iddiasına devam ediyor

Et konusundaki iddiasına devam ediyor

Paylaş
Et konusundaki iddiasına devam ediyor

Günaydın, yenilenen logosunu misafirlerinin beğenisine sunuyor. Günaydın’ın yeni kimliği; markanın gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısını yansıtıyor

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin güvenilir adresi olan Günaydın, yenilikçi yapısıyla yurtdışı yatırımlarının yanı sıra Türkiye’de de büyümeye devam ediyor.

Her kesime ve damak tadına ulaşabilmek adına misafirlerine kasap & steakhouse, köfte & döner ve kebap olmak üzere 3 farklı konsept sunuyor.

2016 yılının Aralık ayında Dubai’de ilk restoranını açan Günaydın, Türk mutfağının ve yöresel lezzetlerinin yurtdışında tanıtılması için çalışmalarına devam ediyor. Yurtdışı yatırımlarının yanı sıra Türkiye’de de büyümeye devam eden Günaydın’ın yeni restoranları arasında Capitol, Emaar Square ve Kalamış şubeleri yer alıyor.

Yeni logonun damgayı çağrıştırması ise Günaydın’ın kalite iddiasını tescillediğine yönelik algıyı destekliyor.

İstanbul’un Bostancı semtinde kasap dükkânı olarak faaliyete başlayan Günaydın, o günden bu yana Türkiye’de et konusundaki uzmanlığını koruyor. Günaydın’ın kurucu ortağı Cüneyt Asan, 1965 yılında modern ortamda en kaliteli eti sunma hayali ile yola çıktıklarının altını çiziyor. “Etin Profesörü” olarak anılan Asan, “Yurtdışı yatırımlarımızın yanı sıra Türkiye’de de büyümeye devam ediyoruz. Modernleşen marka kimliğimizle daha fazla noktada Günaydın kalitesi ile misafirlerimize kusursuz hizmet sunabilmek için durmaksızın çalışıyor ve kendimizi yeniliyoruz.” diyerek Günaydın’ın yeni kimliğiyle ilgili heyecanını belirtiyor.

Sağlıklı beslenmek için doğru eti seçmenin çok önemli olduğuna da değinen Asan, konuyla ilgili “Yediğiniz etin kaliteli, lezzetli ve sağlıklı olması, öncelikle temin edildiği hayvanın ırkı ve nasıl beslendiği ile doğrudan orantılıdır. Ek olarak hayvanın doğru beslenmesi, hijyenik ve doğru yöntemlerle kesilmesi, standartlara uygun bir dinlendirme ve pişirme sürecinden geçmesi şarttır. Ne yerseniz o olursunuz. Mutlu ve sağlıklı olmanın sebebi mutlu yemekten geçiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı