Magazin Esra Ceyhan reklama çok kızdı

Esra Ceyhan reklama çok kızdı

Paylaş
Esra Ceyhan reklama çok kızdı

Esra Ceyhan ile A'dan Z'ye programından esinlenilerek çekilmiş reklam filmi Esra Ceyhan'ı kızdırdı. Esra Ceyhan herşeyin birebir aynı olduğunu iddia ederek firmaya dava açmaya hazırlanıyor

Esra Ceyhan, bir reklam filmindeki 'Uçan Adam Sabri' tiplemesine veryansın etti. Reklam filmindeki herşeyin birebir aynı olduğunu söyleyen Esra Ceyhan; "sunucunun boynundaki kolye bile benimkiyle aynı, avukatımla konuştum, asıl kırmızıyı şimdi görecekler dedi.

Haberin Devamı

Yeni reklamda Şafak Sezer, sizin Kanal D zamanında yaptığınız bir programda uçan Sabri Bey'in aynısını taklit ediyor. Ne hissettiniz izlediğinizde?

Dekordan kostüme kadar her şey aynı. Benim sözlerimi taklit ediyor, oradaki kadının kolyesi bile aynı. Avukatımla konuşacağım durumu. Benim bu görüntülerle özdeşleşmem hoş bir şey değil. Esra Ceyhan faktörünü unutuyorlar. Ben de kırmızıyı devreye sokacağım. Asıl 'kırmızı'yı şimdi görecekler. O program anında tamamen sol tarafım uyuşmuştu, sırtımdan ter boşaldı. Adamın neler neler yapabileceğini kestirmeye çalışıyordum. Bir hamle sonrası TV tarihine damga vuran bir skandala dönüşebilir. Normal bir durum değildi. Sözleşmemize bakıp, avukatımla gerekli şeyleri gözden geçireceğiz.

Haberin Devamı

Bu reklam teklifi size gelseydi?

Bunu canlandırmak istemezdim. Olağan bir şey değil ki bu, programda birden gelişen bir olay oldu. Esra Ceyhan markasının sonucu olacak bir reklamda yer alırım ancak. (Zaman)

İŞTE A'DAN Z'YE'DE YAŞANAN O AN