Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümde neler olacak?

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 78. son bölümü ile izleyicisine heyecan dolu bölüm ekranlara getirdi. Çakır Mürsel'i köşeye sıkıştırdı. Mürsel Kara ve Çakır tekrar yüzleşecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78. bölümünde, Çakır'ı dahada hırslandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakır devletin radarına yakalanmasıyla güç kazandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümü ile 7 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.





Sevilmeyi de pek sever…Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur…Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölümünde Ceylan'ın sırları açıklandı