Spor Eski yıldızlardan yönetime protesto

Eski yıldızlardan yönetime protesto

Paylaş
Eski yıldızlardan yönetime protesto

Galatasaray'a üye yapılan eski futbolcular yönetimin organize ettiği "berat törenine" protesto için katılmadılar

Galatasaaray'a UEFA Kupası'nı kazandıran kadroda ve son 10 yılda elde edilen önemli başarılarda imzası olan tam 9 futbolcu sarı kırmızılı kulübe üye yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün son yıllarda Avrupa'da yaptığı çıkışta büyük emek sahibi yıldızları eski kaptanlar Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür, ayrıca Arif Erdem, Hasan Şaş, Ümit Davala, Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Tugay Kerimoğlu ile Vedat İnceefe sarı kırmızılı kulübün artık birer resmi üyesi oldular.

Yıldız futbolcuların toplu halde yaptıkları üyelik başvurusu sicil kurulu ve yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Bu arada futbolu G.Saray'da bırakmadıkları için Tugay Kerimoğlu, Ümit Davala, Hakan Ünsal, Ergün Penbe ve Vedat İnceefe, başkan kontenjanından dolayı bizzat Adnan Polat tarafından üyelikleri işleme konuldu.

Ancak Galatasaray'ın eski yıldızları çeşitli nedenlerle kırgınlık yaşadıkları için, yönetim kurulu tarafından organize edilen yeni üyelerin tanıtım gecesine katılmadılar.

Futbolu Adnan Polat yönetimi döneminde bırakmak zorunda kalan Hakan Şükür ve yine Polat yönetimi döneminde göreve getirilen ancak kısa zaman sonrasında görevlerine son verilen Bülent Korkmaz ve Ümit Davala yaşadıklarını burukluk yüzünden törene katılmadılar.

Sarı kırmızılı eski yıldızların kendi aralarında yaptıkları telefon görüşmeleri ile ortak katılmama kararı aldıkları ve aynı zamanda ses tellerinden ameliyat olan başkan Adnan Polat'ın da geceye katılmayacağını düşündükleri için törende bulunmadıkları öğrenildi.

Kadir Çetinçalı/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı