Gündem Eski sevgiliye 'göğüs ameliyatı' intikamı

Eski sevgiliye 'göğüs ameliyatı' intikamı

Paylaş
Eski sevgiliye 'göğüs ameliyatı' intikamı

Adanalı taksi şoförü kendisini aldattığını öne sürdüğü eski sevgilisinden ilginç bir şekilde intikam aldı

Adana'da taksi şoförü 51 yaşındaki Cevdet Karakaya, kendisini aldattığını öne sürdüğü eski sevgilisi 35 yaşındaki M.S.’yi, başkasının sağlık karnesiyle göğüs ameliyatı olduğu iddiasıyla şikayet etti.

Haberin Devamı

4 çocuk babası Cevdet Karakaya, 4 yıl önce 25 yıllık eşinden ayrıldı. Karakaya, geçen yıl bir kafede çalışan M.S. ile tanışıp arkadaşlık kurdu. Arkadaşlıkları aşka dönüşen Karakaya ile M.S., birlikte yaşamaya başladı. Karakaya, 4 ay birlikte yaşadığı M.S.’den, kendisini aldattığından şüphelenmesi üzerine ayrıldı.

SOSYAL GÜVENCESİ OLMADIĞINI BİLİYORDU

İddiaya göre, sosyal güvencesi bulunmayan M.S., 27 Nisan’da arkadaşı İ.İ.B.’nin sağlık karnesini kullanarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi (ÇÜTF) Balcalı Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’nde göğüs ameliyatı oldu. Ayrılmalarına rağmen M.S. ile görüşmeyi sürdüren Karakaya, ondan intikam almak için, devleti dolandırıp, zarara uğrattığını iddiasıyla eski sevgilisini şikayet etti.

'AMACIM İNTİKAM ALMAK'

Haberin Devamı

Eski sevgilisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Karakaya, amacının ondan intikam almak olduğunu belirterek, “M.S.’nin, çalıştığı yerde sağlık güvencesi yoktu. Benimle birlikteyken ameliyat olmayı düşünüyordu. Biz ayrıldıktan sonra bir süre görüştük. Bu sırada arkadaşının sağlık karnesini ve kimliğini kullanarak hastanede ameliyat oldu. Hatta ben de onun yanına gidip kaldım. Devleti zarara uğrattı, suç işledi. Bu nedenle, savcılığa suç duyurusunda bulundum, Sosyal Güvenlik Kurumu’na da dilekçe verdim. Daha önce çocuklarıma zarar verebilir diye korktuğum için, ona acıdığım için şikayet etmemiştim. Araştırılsın, ortaya çıkarılsın ve cezasını alsın” dedi.

Suçlanan M.S. ise konuyla ilgili sorulara yanıt vermedi.

Tahsin ÜLKER/ADANA, (DHA)