Türkiye (Son Dakika) Eski sevgilisini eve çağırıp eşine öldürttü!

Eski sevgilisini eve çağırıp eşine öldürttü!

Paylaş
Eski sevgilisini eve çağırıp eşine öldürttü!

Adana'da 33 yaşındaki Mustafa Kılınç, eşi 29 yaşındaki Yeliz Kılınç'ın evliyken 6 ay ilişki yaşadığı eski sevgilisi 48 yaşındaki Fevzi Er'i evine çağırttırıp öldürdü

Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi Yeliz Kılınç, 3 yıl önce eşi Mustafa Kılınç ile boşanmak için ayrıldı. Bu sırada Yeliz Kılınç, tanıştığı döner ustası Fevzi Er ile aşk yaşamaya başladı.

Er ile 6 ay süren ilişkisinin ardından eşi Mustafa Kılınç ile barışan Yeliz Kılınç, evine döndü. Fevzi Er ilişkisini sürdürmek istedi ancak Yeliz Kılınç bunu kabul etmedi. Er'in bugüne kadar ısrarla birlikte olmak istemesi ve tacizlerinden rahatsız olan Yeliz Kılınç, yaşadıklarını eşi Mustafa Kılınç'a anlatıp, "Ben seni seviyorum bir hata yaptım" dedi. Ardından da Er'i arayıp, "Eşim işe gitti gel görüşelim" diyerek evine davet etti.

Haberin Devamı

Fevzi Er, yanına bıçak ve plastik cop alıp, Yeliz Kılınç'ın evine geldi. Er, evde kendini bekleyen Mustafa Kılınç ile kavgaya tutuştu. Kılınç, Er'i elindeki bıçağı alıp kasığından ve göğsünden bıçakladı. Yaralanan Er, kaçarken merdivenlerde yere yığıldı.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Fevzi Er'in öldüğü anlaşıldı. Kılınç çifti ile gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)