Mehmet Coşkundeniz Eski sevgili neden dönmek ister?
HABERİ PAYLAŞ

Eski sevgili neden dönmek ister?

Haberin Devamı

1 - BAŞKASIYLA OLMAZ

Sizin başkasıyla olabilme ihtimaliniz ortaya çıkınca kendine geldi. Hatta, “Birlikte olmak istediği kişiyi tanıyorum, onu üzecek” diye aklınca korumacı davranıyor.

2 - VİCDANIM RAHATSIZ

İyi giden bir ilişkiniz vardı ama saçmaladı. Yüzleşince de “Ben ne yaptım!” demeye başladı. “Onu çok üzdüm. Bunları hak etmemişti” diyerek vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.

3 - SEKS HAYATI İYİYDİ

Ayrılınca eğlencenin dibine vuracağını, her gün başkasıyla seks yapacağını düşünüyordu. Baktı ki sizin kadar kimse onu mutlu edemiyor. Mecburen dönecek tabii...

4 - HÂLÂ AŞIĞIM GALİBA

Boşluğa düştüğü için kendini hâlâ size aşık sanıyor. Başkalarına aşık olmayı denedi ama olmadı. “Aradım bulamadım, ne varsa eskisinde var” diyor.

5 - ONA ÇOK ALIŞMIŞTIM

İlişkilerde çiftler alışkanlıklar geliştirir. Yeni biriyle bunu tesis etmek zaman alır. Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil ama unutmayın, her alışkanlık bir gün mutlaka terk edilir.

6 - KİMSE ONA DOKUNAMAZ

Böyle düşünenlerin hastalıklı bir ruh hali vardır. İsterler ki hem hayatlarında başkaları olsun, hem de sevgilileri başkasıyla olmasın.

7 - KAHRIMI ÇEKİYORDU

Bu düşünce biçimi o kişinin ne kadar çekilmez olduğunun da itirafıdır. Bu halini kabullenip, seninle gül gibi geçinen sevgiliyi neden terk edersin be aptal?

8 - ŞANSIMI DENEYEYİM

Tabii ya, deneme tahtası bu çünkü. İlişki şans işiyse, ayrılık irade işidir. Şansa bırakamazsın. Şansını deneyemezsin.

9 - BENİ SEVENİ SEÇEYİM

Birinin sevmesi insana belirli bir konfor verir. Buna geri dönmek istiyordur. Fakat, başkasını sevdiğinde yine terk edecektir. İnsan kendisini seveni değil, sevdiğini seçer aslında.

10 - HİÇ YOKTAN İYİDİR

Ayrıldı, boş kaldı. Sağa sola saldırdı, kimse yüz vermedi. Artık egosunu kimse şişirmiyor. Özgüvenini kaybetmek üzere. Sizin ona olan zaafınızı biliyor ve dönmek istiyor. Karar sizin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder