Spor Eski Galatasaraylılardan gözdağı

Eski Galatasaraylılardan gözdağı

Paylaş
Eski Galatasaraylılardan gözdağı

Sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak Antalyaspor'da, Galatasaray'ın eski oyuncuları Necati Ateş ve Orhan Ak, maçı kazanacaklarını belirtti

Antalya Atatürk Stadı'nda önümüzdeki cuma akşamı saat 20.00'de Galatasaray'ı ağırlayacak olan Antalyaspor, Gaziantep deplasmanı sonrası antrenmanlara başladı.

Gaziantepspor maçının kazanabilecekleri bir maç olduğunu belirten Antalyaspor'un teknik patronu Mehmet Özdilek, saha ve zemine alışmak için bir süre geçtikten sonra kendi oyunlarını yansıtabildiklerini söyledi.

"GALATASARAY'LA OYNAMAK AYRI MOTİVASYON"

Antrenmanda birlikte düz koşu yapan iki eski Galatasaraylı oyuncular Orhan Ak ile Necati Ateş, kendilerine olan güvene işaret etti. Her maçı kendileri için bir final olarak gördüklerini belirten Orhan Ak, ara öncesi son iki maç olan Galatasaray ve Kayserispor karşılaşmalarının, alınacak son 6 puan anlamı taşıdığını söyledi.

Galatasaray'ın eski takımı olmasından dolayı ayrı bir motivasyon duyduğunu belirten Necati Ateş ise “Galatasaray'ın durumu pek iyi görünmüyor. Ama bizim durumumuz iyi görünüyor. Yine de onların durumu bizi pek ilgilendirmiyor.

Eski takımım olması açısından benim için ayrı bir önemi var bu maçın. Ayrı bir motivasyon yaratıyor. Yıllarca formasını giydiğim bir takım. Ama herkesin benden bir beklentisi var ve cevap vermem gerekiyor” diye konuştu.

Göksel YAPAR/ANTALYA (DHA)

Haberin Devamı