Rauf Tamer Eşkal tamam
HABERİ PAYLAŞ

Eşkal tamam

Nasıl bir Cumhurbaşkanı? Kalite arayışı beyhudedir. Çatı Aday’ın nasıl biri olması lazım geldiğini ben size söyleyeyim: - Miting yeteneği olan... meydanları heyecanlandıracak biri. - Ağzı laf eden... yalan vaatlerde bulunmayı becerebilen... Pişkin ve yüzsüz biri.

[[HAFTAYA]]

Boşuna halim selim bir zat aramayın. Zarif, ağırbaşlı, basiretli, adaletli, hoşgörülü, her partiye eşit mesafeli bir aday’a ihtiyaç yok. Yani Onur Öymen tarzı bir kumaştan hayır gelmez size. Başka vasıflar lazım. Küfür etmeyi bilen biri. İftira atmayı becerebilen, on parmağından on kara olan biri.

Haberin Devamı

Nasıl eşkal ama? Harika. Ancak böyle bir adayla çıkabilirsiniz yola. Gerektiğinde sokak çocuğu gibi davranabilecek... Militan ruhlu... Aynı zamanda kaybedecek şeyi olmayan... Bilakis, Cumhurbaşkanı adaylığını ömürboyu bir madalya olarak taşıyabilecek, tenezzülcü, fırsatçı biri. Yahut... Kendisinden kurtulmak istediğiniz biri varsa o.

Özetlersek... Nafile turları bırakınız. Nasıl olsa sonunda dağ fare doğuracak. İyisi mi, yiğitlik bari sizde kalsın. Geliniz, dediğimi yapınız: - Nasıl bir aday? Çok kolay. Kodu mu oturtacak biri.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder