Dr. Haydar Dümen Eşinizi dinliyor musunuz?
HABERİ PAYLAŞ

Eşinizi dinliyor musunuz?

Haberin Devamı

Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Çift birbirine uyum sağlarsa mutluluk her yere yansır. Ama ilişki keyifsizse, eşler birbirine kulak vermezse işler karışır. Çoğunlukla kadın kendini geri çeker, işte o zaman gerginlik tırmanır...

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar çok istekli

20 yaşındayım, kızlarla konuşunca heyecanlanıyor, ilişkiye giremiyorum. Kızlar istiyor, ben yapamıyorum. Bir kızın elini bile tutamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Şimdilik idare et, tutmayıver be yavrum! Senin yaşındaki ülke gençlerinin yüzde 90’ı hâlâ bir kızın eline dokunamadı. Bizim gençliğimizde pencereden pencereye göz dokunmaları vardı!!! Yakışıklılar şanslıydı. Neyse, hal böyleyken sen treni kaçırmış gibi, bir de “İlişkiye giremiyorum” diyorsun. Pardon yani! Nerede bu yoğurdun bolluğu? Girsen ne olacak? Başın göğe mi değecek? Yoksa kızlar sıraya mı dizilecek? Ben isteyen kızların elini değil, dilini merak ediyorum. Ne diyorlar yani?

Ayak fetişistiyim

Ayak fetişistiyim. Kadınlara açılamıyorum. Tedavisi nasıldır? RUMUZ: AYAK BAĞIMLISI

CEVAP

Değerli okurum, bir zahmet yaşını da yazıverseydin sitemimle söze başlıyorum. Bu durumlarda kestirmeden gitmek, akıl ve tedavi yöntemine daha uygundur. Çünkü fetiş malzemelerden de yararlanılır. Kişi bakar ve “Bunca yıl peşinde koştuğum şey bu muydu?” diye kendini sorgular. İlk zamanların heyecanı ilişkilerde bu olsun, o da olsun, sonra bu olsun, o olursa olsun’a dönüşür. Sonunda bu olsun, o olmasa da olur’a döner. Tabii ki partnerin olumlu, hoşgörülü olmalı ve de tedaviye katılmalıdır.

Kilo versem ne kadar uzar?

23 yaşındayım. Penisim 16 santim. 20 kilo da fazlam var. Kilo versem penis boyu ne kadar uzar?

CEVAP

Değerli okurum, uzasa ne yazar! Çünkü bir işe yaramaz. Tam tersi zararlı bile olabilir. İlişkinin içeriği ve kurgusunu bir örnekle anlatayım. İki salatalıktan biri 16 santim, diğeri 22 santim. İki usta bunlardan salata yapacaklar. 16’lığın ustası, salatalıkları estetik doğramış, içine çeşitli malzemeler karıştırmış. Yağı, tuzu, limonu, sirkesiyle adeta parmak yalatır hale getirmiş. Ötekinin ise yağı kıt ya da göl, tuzu az, eklenen parçalar sanki ineğe yem olacak şekilde doğranmış. Kime “Hangisini seçerdin?” diye sorsak, tümü “Elbette birinciyi” diye cevap verir.

Çok küçük mü?

17 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sizce bu normal mi yoksa küçük mü?

CEVAP

Değerli okurum, normal yavrum. Kadının vajinası 8 santimdir. Bu nedenle olay penisin boyutuyla ilgili değildir. Ama psikolojik olarak küçük görmeye başladığınızda hem aşağılık kompleksi oluşur hem de mutluluğunuz bozulur. Çünkü kadınların aradıkları şey, kişilik, ruh ve anlayıştır. İşte sana 3 sihirli kelime.

Büyütmek mümkün mü?

20 yaşındayım. Penisim 16-17 santim. Ben daha uzun olmasını istiyorum. Büyütmem mümkün mü? Mastürbasyonda erken boşalıyorum. Acaba sorunum mu var?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma adayısın. Penisin anatomi kitaplarının verdiği 15 santimden uzun ama sen nedense daha uzununu istiyorsun. Uzunu ne yapacaksın? Boy uzatmak için seks yapılsaydı, çok yapanlarınki 30 santime çıkar.

Gebelik ihtimali var mı?

26 yaşındayım. Spermim nişanlımın vajinasına temas etmiş olabilir. Adeti gecikmeli de olsa başladı. Acaba adet gördüyse nişanlımın hamile olma ihtimali ortadan kalkmış mıdır?

CEVAP

Evet değerli okurum, ortada kalkmıştır.

İkincisi olmuyor, neden?

Kız arkadaşımla 3 günde bir ilişkiye giriyoruz. Ancak ikinci kez ilişkiye girmek istersem ereksiyon olamıyorum. Eskiden böyle değildi, acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, olan bir şey yok, organ kendi dengelerini kurdu. Kilo kilo harcayacağına azar azar indirdi, bir düzene soktu. Neredeyse 80-90’lı yaşlarını garantiye aldı. Ne demiş atalarımız ‘Sakla samanı gelir zamanı.’ Sözün özü, senin organ senden biraz daha iş bilire benziyor.

Karım isteksiz

33 yaşındayım, 10 yıllık evliyim. 2 yıldır eşimdeki isteksizlik yüzünden erken boşalıyorum. Mastürbasyon yapmaktan da utanıyorum. Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, iki yanlı bir sorun. İnanıyorum ki bu sorunun yüzde 50’si seninle ilgili. Çünkü genel davranışlarından ve ruhsal iletişimlerinde hanımına göre bazı olumsuzluklar olabilir. Eşinin de doğasında böyle bir altyapı vardır. Orgazm güçlüğü çekerse ilişki onun için eziyet haline dönüşür. Önünüzde uzun yılların olduğu düşünülürse, hemen bir uzmana gidin. Mutluluğunuzu zedelemeyin.

Kız 3-4 kez orgazm oluyor

23 yaşındayım, sevgilim 20 yaşında. İlk defa ilişkiye girmesine rağmen çok zevk alıyor, 2-3 defa orgazm oluyor. Kızda sorun mu var? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, çok şanslısın, bu kız seni çok seviyor. Sevgilin hararetli ve canlı. Ateşli ve duyarlı, daha ne istiyorsun? Gözün korkuyorsa, ilişkinizi sınırla. İleride evleneceksen bu kıza bulunmaz nimet diye bakabilirsin. Bu yaşta evlenmeyi düşünürsen her ikinizin de hayatı çıra gibi yanabilir.

Zevk almıyorum ama...

24 yaşında kızım. Sevgilimle birlikte oluyoruz ama zevk almıyorum. Şimdiye kadar hiç orgazm olmadım. Sadece rüyalarımda yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, rüyalarında yaşaman böyle bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Ama pratik zayıf. İleride alışacaksın. Sevdiğin bir erkekle hem bedensel hem ruhsal uyum da sağlarsan istediklerin olacak.

Zayıflasam işe yarar mı?

17 yaşındayım. Penisim 8 santim. 1.72 boyunda, 80 kiloyum. Kilomdan mı kaynaklanıyor? Zayıflasam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, evet işe yarar. İnebilirsen 65 kiloya in. Sonra bana ölçü bildir. Ben de sana ‘Bravo bak, dediğin oldu” diye bol keseden selam göndereyim.

4 aydır ilişkiye girmedim

48 yaşında, 20 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Eşim beraber olmak istiyor, ben istemiyorum. 4 aydır ilişkiye girmiyoruz. Boşanmanın eşiğine geldik. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım olaylar ayrılık yönünde gelişecek. Eşinin hakkı var. Ama senin de zorla bir olaya katılman, ruhuna ve etine ihanet. İleride ne olacak? Pişmanlık duygusuna kapılmamak için yetkili bir uzmandan da bazı tavsiyeler ve bilgiler alınmalı.

Zar esnek mi, değil mi?

20 yaşındayım, nişanlıyım. Penisim 15 santim. İlk ilişkide kan gelmedi. Zar bu kadar esner mi? Bozulunca kanamaz mı? Yardım edin yoksa nişanlımdan ayrılacağım.

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarları epey yüksek oranda esnektir. Yani esnedi diye, sevdiğin, hiçbir suçu olmayan kızı çöp sepetine mi atacaksın? Bana inanıyorsan kızlık zarı esnek. Ama “İnanmıyorum” dersen, bunun tespiti de yapılıyor ama kızın duygularını ve ruhunu hesaba katmadan, garanti belgesi ister gibi bir uzmanın önüne de yatırılmasını insanca bulmuyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşamımızın kışına yazdan hazırlıklı girmenin tek yolu her konuda ölçüyü kaçırmamaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder