Gündem Eşine küfrettiler, arabasını yaktı

Eşine küfrettiler, arabasını yaktı

Paylaş
Eşine küfrettiler, arabasını yaktı

İzmir'in Alsancak'ta, kimliği belirsiz kişilerle Erol K., iddiya göre, eşine küfredilmesi üzerine BMW marka son model lüks otomobilini yaktı

Eşine ait olan otomobil tamamen yanarak kullanılamaz duruma gelirken, Kılıç ise yakalanıp polis merkezine götürüldü. Gümrük Komisyoncusu, evli 36 yaşındaki Erol K., bir iş görüşmesine katılmak üzere, dün akşam saatlerinde, İzmit'ten İzmir'e geldi.

Birinci Kordon'da bir otele yerleşip bir süre vakit geçiren Kılıç, gezmek için otelin garajına park ettiği otomobilini aldı. Gümrük komisyoncusu Erol K., eşi N.D.K.'ye ait otomobille Alsancak'ta dolaşmaya başladı.

ATEŞE VERDİĞİ GÖMLEĞİ CİPİN İÇİNE ATTI

Erol K., bir süre gezdikten sonra saat 04.00 sıralarında tekrar Birinci Kordon'a geldi. 322 numaranın önünde otomobili park eden Erol K., araçtan indi. Erol K.'nın iddiasına göre, bir barın önünde duran kimliği belirsiz 5 kişinin kendisine laf atması üzerine aralarında tartışma başladı.

Tartışmada gruptan 1 kişi, Erol K.'nın eşine küfretti. Eşine küfür edilmesini gururuna yediremeyen Erol K. ise gömleğini, üzerine kolonya dökerek yaktı. Alev alan gömleği de çevredekilerin şaşkın bakışları arasında, 125 bin TL değerinde olduğu belirtilen lüks otomobilin içine attı.

Kılıç'ın otomobili ateşe verdiğini gören vatandaşlar durumu, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

KULLANILAMAZ DURUMA GELDİ

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen araç, tamamen yandı, kullanılamaz duruma geldi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Erol K., Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü.

Hurdaya dönen otomobil, çağrılan çekiciyle polis merkezinin bahçesine çekildi. Erol K., sağlık raporu için polis merkezinden çıkarılıp, hastaneye götürüldüğü sırada basın mensuplarına, “Karıma küfredildiği için aracı yaktım” dedi.

Sağlık raporu için Alsancak Devlet Hastanesi'ne girerken ise, “Karıma küfür edildiği için ben de aracı yakıp kaçtım. Küfreden kişiyi devletimle birlikte arıyorum. Alkollü değilim. Bana bunu soracağınıza karıma küfüreden adamı bulursanız beni çok mutlu edeceksiniz” dedi.

Kaskolu olduğunu belirttiği otomobili 125 bin TL'ye aldığını ifade eden Erol K., “Bazıları için evet çok büyük para. Ama ben yolda mola verdiğimde, koskoca bir Afyon kangal sucuğu alarak köpeğe hediye ettim. Siz benim yanımda çalışan insanları bilemezsiniz” diye konuştu.

Yapılan kontrolde 1.60 promil alkollü olduğu belirlenen Erol K. tekrar ifadesi alınmak üzere polis merkezine getirildi. Polis olayla ilgili olarak gözaltına alınan başka kimse olmadığını olmadığını belirtti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kadir ÖZEN/İZMİR (DHA)