Uğur Alkapar Eser’in ev diskosu
HABERİ PAYLAŞ

Eser’in ev diskosu

Haberin Devamı

Geçen Çarşamba Eser Yenenler, yakın dostu Murat Boz, ‘İşte Benim Stilim’den Nihal-Bahar Candan kardeşler gazetelere manşet oldu.

Eser Yenenler’in villasında sabaha kadar eğlendiler. Meğerse Eser Yenenler villasının bodrumuna disko yaptırmış. Ses yalıtımı, ses sistemi, ışıklar, bar falan derken kulüpten farkı yokmuş.

Ünlü dostları da buraya takılmaya gelirmiş.

‘Murat’ı görmedik’

İşte o gece diskoda birçok hanımefendi varmış. İşin ilginç tarafı ise, sevgilisi Aslı Enver ile çok mutlu olduğu bilinen Murat Boz bodruma inmeden, salonda tek başına takılmış.

Yani, yaptığı açıklama gerçekten samimi. Olan bitene hiç karışmamış. Nihal-Bahar Candan, “Murat’ı gece boyunca neredeyse hiç görmedik” demiş. Bu arada kapıda görüntülenen kardeşler, “Şimdi biz ailemize ne söyleyeceğiz?” diye yanıp tutuşuyormuş.

DENİZDE PARTİ: PAPA

Yılların kulübü Cahide geçen yıl gemiye taşınmıştı. Şimdi o gemi el değiştirdi ve Papa adıyla bir katamaran kulübe dönüştü. 10 gün önce ilk seferine çıktı.

Cuma gecesi de Mahmut Orhan’ın çaldığı açılış partisi vardı. Papa tam genç işi. Müzikler disko, ortam canlı ve heyecanlı. Şampanya patlatan da var, birayla takılan da... Denizin üzerinde eğlenmek ise sonsuz bir özgürlük hissi veriyor.

Gece pikniği

Hayatımda hiç gece piknik yapmamıştım. Maslak’taki alışveriş merkezi Uniq’in bahçesinde yapılan etkinliğe o yüzden bayıldım. Cuma-cumartesi geceleri eşini dostunu, çocuğunu kapan gelmiş, çimlere yayılmıştı.

125 lira verip içeri girdikten sonra, istediğinizi yiyip içiyordunuz. İstanbullular sıkışıp kaldıkları şehir yaşamında böyle bir şeyi ne kadar da özlemiş. Müzik ve konserlerle tam bir festival havasında geçen piknik umarım geleneksel hale gelir.

Paşa dedem Bebek’te! GRANDPA!

Ekşi mayalı ekmekleri, baştan çıkarıcı pasta ve tatlılarıyla meşhur, Nişantaşı’ndaki Grandma’ya (anneanne) Bebek’te kardeş geldi: Grandpa (büyükbaba). Minik bahçesi, tanıdık lezzetleriyle Bebek’e hareket getirdi.

Kahve konusunda da çok iddialılar. Ünlülerin yürüyüş hattı Bebek’teki yeni durakları burası. Koşusunu, yürüyüşünü bitiren soluğu burada alıyor.Poz vermek isteyen ön tarafa, saklanmak isteyen arka bahçeye oturuyor. Şimdiden Bebek Kahve’nin pabucu dama atılmış.

KEŞİFLER

35 LİRAYA KAHVALTI: NAKKA

Galata’daki Nakka, zengin kahvaltısıyla gönlümü çaldı. Zeytinyağı Hatay’dan, kaşarı Kars’tan, yeşil zeytini Derik’ten. Diyarbakır mutfağından murtoğa, Antakya usulü çıtır kabak derken, Türkiye’yi dolaşıyorsunuz.

35 lira ve sınırsız çay... Daha ne olsun?

100 LİRAYA ÇİLİNGİR SOFRASI: NADİDE

Esentepe’nin sokakları arasına gizlenmiş. Fiks menüsünde çeyrek şişe rakı, sekiz meze, üç ara sıcak ve bir ana yemek var. Fiks menü deyip burun kıvırmayın.

Tüm mezeler özenle yapılmış ve çok lezzetli. Böreği, peynir köftesi harika. 100 liralık fiyatı ise “Gerçek mi?” dedirtiyor.



Sıradaki haber yükleniyor...
holder