Türkiye (Son Dakika) Erzurum'da bir kadın bebeğini başka birinin kucağına atıp kaçtı!

Erzurum'da bir kadın bebeğini başka birinin kucağına atıp kaçtı!

Paylaş
Erzurum'da bir kadın bebeğini başka birinin kucağına atıp kaçtı!

Her şey dakikalar içinde oldu! Erzurum'da okuyan üniversite öğrencisi 4 aylık bebeği bir anda kollarının arasında buldu...

Annesinin 4 aylık kalbi delik bebeği kucağına atıp kaçtığı üniversiteli Busenur Han, “Parmağıma sıkı sıkı sarılmıştı. Öyle görünce çok üzüldüm. Bırakmak istemedim” dedi.

Erzurum'da, annesinin 4 aylık kalbi delik bebeği kucağına bırakıp kaçtığı üniversite öğrencisi Busenur Han, konuştu.

Atatürk Üniversitesi'nde eğitim gören Busenur Han, o anları şöyle anlattı: "Arkadaşlarıma giderken ağlayan bir kadınla karşılaştım. 18 yaşında evlendiğini ve ailesi istemediği için boşandığını, bebeğinin kalbinin delik olduğunu anlattı. Velayet davasından çıkmışlar. Babası mama yediriyordu ama kötü davranıyordu. Ben de kucağıma aldım. Dedesi çocuğu istemiş ama mahkeme vermemiş. O an tartışmaya başladılar. Ben de bebek kucağımda ayırmaya çalıştım. Bu sırada anne bir anda kaçmaya başladı. Babası ve dedesi de ortadan kayboldu."


DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİNDE


Bebeğin parmağına sıkı sıkı sarılmış, "Beni bırakma" dercesine gözlerinin içine baktığını da dile getiren Busenur Han, "Çok üzüldüm. Hiç bırakmak istemedim. Karakola gittiğimizde polisler annesini getirmişler. Karşısına geçince ağlamaya başladı. Sonra polisler çocuğu teslim aldı. Şimdi ise devletin şefkatli ellerinde, o anneden daha iyi bakıldığını biliyorum" dedi.

İstenmeyen bebek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne teslim edildi. (Sabah)

Haberin Devamı