Gündem Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü,4 yaralı

Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü,4 yaralı

Paylaş
Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü,4 yaralı

Erzincan'da, önündeki traktöre arkadan çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Bingöl’den Erzincan’a gittiği öğrenilen Ali Ateş’in kullandığı 24 DN 831 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum karayolunun 23. kilometresinde, Yusuf Göktaş yönetimindeki traktöre arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Kazada, otomobilde bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1’i çocuk, 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Ali Ateş ile otomobildeki Birgül Çiçek, Eren Çiçek ve Hıdır Ateş ise yaralandı. Yaralılar, Erzincan’daki hastanelere kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Ali Ateş’in kullandığı 24 DN 831 plakalı otomobilin, Erzincan-Erzurum karayolunun 23. kilometresinde, Yusuf Göktaş yönetimindeki traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerin, otomobildeki Hasan Hüseyin Polat, Zeynep Polat ve 10 yaşındaki Umut Çiçek olduğu tespit edildi.

Cesetlerin, Erzincan Devlet Hastanesi’ne getirildiği ve yapılacak otopsinin ardından ailelere verileceği öğrenildi. Kazada yaralanan Ali Ateş, Birgül Çiçek, Eren Çiçek ile Hıdır Ateş’in tedavilerinin ise Erzincan’daki çeşitli hastanelerde sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

(A.A.)