Spor Ernst'ten Löw'e taş

Ernst'ten Löw'e taş

Paylaş
Ernst'ten Löw'e taş

Beşiktaş'ın Alman panzeri Ernst, milli takımı hakettiğine inandığını belirterek, “Löw'ün herhalde benimle bir problemi var” diye konuştu

Beşiktaş’ın teknik direktörü Bernd Schuster’un takımda vazgeçemediği isimlerden biri olan ve haftalardır oynadığı iyi futbolla büyük beğeni toplayan Fabian Ernst, DHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Ernst, "Bu iyi oyunu neye borçlusun?" sorusuna, "Beni şu anda tebrik etmeniz bile beni çok memnun ediyor. Ben de iyi oynadıkça, daha iyi oynamaya gayret sarfeden bir karaktere sahibim.

İyi oynamakla yetinmiyorum, bir sonraki hafta daha iyi oynamaya çalışıyorum. Sadece ben değil, takım olarak da iyi oynadığımızı hissedince, Beşiktaş farklı bir kimliğe kavuşmuş oluyor. Bu da bizim oyun iştihamızı kabartıyor" yanıtını verdi.

ROTASYONDAN MEMNUN

Takımdaki rotasyondan memnun olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine de Alman oyuncu, "Rotasyondan herkes memnun, ben de memnunum" derken, "Bu rotasyonda bir tek sen kesilmiyorsun. Bunu neye bağlıyorsun?" sorusuna ise Ernst, "Bunu Schuster hocamız cevaplasın" yanıtını verdi.

Fabian Ernst, Alman Milli Takımı’na çağrılmamasıyla ilgili de şunları söyledi: "Benim kimseyle problemim yok. Benim teknik direktör Löw’le de problemim yok.

Ama Löw’ün benimle bir problemi var herhalde. O yüzden beni milli takıma almıyor. Ben de oynadığım şu oyunla milli takımı hakettiğime inanıyorum.",

Faik GÜRSES/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı