Türkiye (Son Dakika) Erkeklerle görüştüğünü iddia ettiği yengesine kızdı, kardeşini öldürdü

Erkeklerle görüştüğünü iddia ettiği yengesine kızdı, kardeşini öldürdü

Paylaş
Erkeklerle görüştüğünü iddia ettiği yengesine kızdı, kardeşini öldürdü

Adana'da kardeş katli! Yengesi hakkındaki dedikodular sonrası kardeşiyle oturup konuşmaya başladı ve yengesinin başka erkeklerle görüştüğünü iddia etti. Bu sözlere küçük kardeş tepki gösterdi. Çıkan tartışmada ağabey kardeşini 4 el ateş ederek öldürdü

Adana Yüreğir'de iddiaya göre, gırtlak kanseri olan 43 yaşındaki Korkmaz Y., eşi Meltem Y. ile 1 hafta önce tedavi olmak için Muş’tan Adana’ya geldi.

Korkmaz Y., ağabeyi 45 yaşındaki Savaş Y.’nin evinde kalmaya başladı.

"BUNDAN AYRIL, BİZİM AİLEYE UYGUN DEĞİL" DEDİ


Öte yandan, ağabey Savaş Y.’nin bir süre önce kardeşine, "Eşin erkeklerle görüşüyormuş, dedikodu ediyorlar. Bundan ayrıl bu bizim aileye uygun değil" dediği, telefonda iki kardeş arasında tartışma çıktığı öğrenildi.

4 EL ATEŞ ETTİ


Ağabey Savaş Y., dün gece de kardeşiyle birlikte alkol alırken yine, "Seni uyarıyorum bu eşin erkeklerle görüşüyor, bundan ayrıl" dedi. Ancak Korkmaz Y., "Eşime dil uzatma onun kimseyle görüştüğü yok. Ben onu seviyorum ayrılmam, sen kendine bak" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine sinirlenen ağabey, tabancasını çıkartıp 4 el ateş ederek kardeşi Korkmaz Y.’yi vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Korkmaz Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

EVDEN ÇIKIP DIŞARIDA BEKLEDİ


Sarhoş olduğu öne sürülen Savaş Y., olayın ardından evden çıkarak dışarıda bekledi. Polis ekipleri Savaş Y.’yi gözaltına alarak, sorgulanmak üzere emniyete götürdü. Savaş Y.’nin, kardeşini eşinden ayrılması için uyardığını, tepki gösterince de tabanca ile vurduğunu söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı