Gündem Erkek kuzenine tecavüz etti

Erkek kuzenine tecavüz etti

Paylaş
Erkek kuzenine tecavüz etti

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, birlikte alkol aldığı erkek kuzeni 19 yaşındaki M.K.A.'ya tecavüz ettiği öne sürülen 23 yaşındaki Ç.Ö. tutuklandı

Marmaris’de internet gazeteciliği yapan Ç.Ö., kuzeni M.K.A. ve arkadaşları ile birlikte Marmaris Yat Limanı’nda bulunan bir restoranda alkol alıp geç saatlere kadar eğlendi.

Ç.Ö. ve M.K.A. daha sonra Armutalan’daki ailesinin de bulunduğu villaya gitti. İki kuzen burada da alkol almaya devam etti. Ertesi sabah Ç.Ö. kuzeni M.K.A.’nın evdeki 3 cep telefonu ve fotoğraf makinesinin çaldığını öne sürerek polise şikayetçi oldu.

M.K.A. da bir süre sonra karakola gidip kuzeni Ç.Ö.’nün kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. M.K.A. evden aldığı cep telefonları ve fotoğraf makinesini teslim etti.

Marmaris Devlet Hastanesi’ne gönderilen M.K.A.’nın tecavüze uğradığı saptandı. Ayrıca M.K.A.’nın 1.3 promil, Ç.Ö.’nün de 1.14 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kuzeni M.K.A.’nın yaptığı hırsızlığı gizlemek için kendisine bu şekilde çirkin iftira attığını savunan Ç.Ö., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Marmaris Adliyesi’nde hırsızlık suçundan hakim karşısına çıkan M.K.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ali GÜNDOĞAN/DHA