Dr. Haydar Dümen Erkeğin yıkılan hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin yıkılan hayalleri

Haberin Devamı

Erkeklerin ilişkiden önce tanıştıkları mastürbasyon evlendikleri zaman başlarına dert açıyor. Çünkü ona öyle tutuluyorlar ki kadına geçiş yapamıyor, umdukları zevki alamıyorlar. Beyler her şeyin fazlası zarardır...

Telefondan konuşurken bile boşalıyorum

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken hatta telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, evlilik şartları oluştuğunda ve evlendiğinde bu konu tedavi edilecek. Şimdilik idare et, komplekse girme.

Hamile miyim?

Adet döneminin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mıdır? Adetimin bitmesinden bir gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP Sevgili okurum, büyük ihtimalle bir şey olmadı.

Çok mu küçük?

16 yaşındayım. Penisim 7 santim. Ergenliğe girdim, ama arkadaşlarıma oranla benimki küçük gibi geliyor. Bana erkek muamelesi yapmıyorlar. Tıbbın buna bir çaresi var mı?

CEVAP Sevgili yavrum, ekipmanların tam, yola devam. Erkekliği elden bırakma. Arkadaşlarının geyik muhabbetine kafanı takma.

Orgazmı bugüne kadar yaşamadım

25 yaşındayım. 3.5 yıllık bir ilişkim var. İlişkiden zevk almıyorum. Orgazmı hiç yaşamadım. Hep zevk alırmış gibi davranıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, bilmem ne yapacaksın? Ya senin ruh yapın soğuk ya da arkadaşından yeterince elektrik almıyorsun. Belki o da acemi. Ama bana göre bu iş böyle gitmez. Bir düşün, zamanını kötü kullanma. Hep böyle olacaksa evlenme. Evlenirsen bile mucizeler bekleme. Evlenince belki yardım yapılabilir. Cinsel organım 5 santim 17 yaşındayım. Kilom 70. Penisim sadece 5 santim. Bunun nedeni nedir? CEVAP Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğun önüne yat. Baksın bakalım. O ne derse ben ona inanıyorum.

Çok mastürbasyon sorun yaratır mı?

Sürekli mastürbasyon yapmak zararlı mıdır? Vücudumuz anormal bir görünüm alabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, korkuların ve endişelerin doğru değil. Fazlası zarardır olayı genelleme içinde doğrudur. E canım, hepiniz şunu orta çizgiye çekin. Haftada 2-3 neyinize yetmiyor!

İlk kez ilişkiye girdim ama...

18 yaşındayım. Geçenlerde ilk defa ilişkiye girdim. Kız arkadaşımla daha ön sevişme yaparken boşalacaktım. Acaba ilk olduğu için mi böyle oldu? Yoksa sorunum mu var?

CEVAP Sevgili yavrum, heyecandan olur. Bir kimlik oluşurken uzun süreçlerden geçer. Bu bir öğrenme, alışma işidir. Cinsellikte heyecan ortam ve tedirginlik olumsuz rol oynar. Erken boşalma olabileceği gibi peniste ereksiyon zorluğu da yaşanır. Bunlar zamanla düzelir. Kafanı takarsan geç, aldırmazsan erken hallolur.

Yeterli mi?

18 yaşında, 90 kilodayım. Cinsel organım erekesiyon 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi? Bu sorunun kilo ile alakası varmış, doğru mu?

CEVAP İyi yavrum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını yani çeneni tutuver. Kısa yoldan sağlığın da kurtulur, mutlu da olursun.

Dudakları çok büyük

28 yaşındayım, derdim cinsel organım. Dudakları çok büyük ve bu durum beni çok üzüyor. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapamazsın. Ameliyatla küçültebilirsin. Ama değmez. Bütünlükten de en iyiyi, en güzeli yakalayıp doruklarda dolaşmayı amaçlarsan her şey düzelir. Keyifler yerine gelir.

Hastalık kapmış olabilir miyim?

19 yaşındayım. 2 hafta önce bir hayat kadınıyla birlikte oldum. Bir haftadır ağzımda yaralar, boğazımda iltihap ortaya çıktı. Çok kötüyüm. Acaba ben hastalık mı kaptım?

CEVAP Değerli okurum, kesinlikle mikrop kaptın. Ama oradan, buradan, onu bilemem. Bu tür organik rahatsızlıkta doktora gidip ağzını göstermenin ne sakıncası olabilir. Ağzını temiz tut. Antiseptik maddelerle gargara yap.

Kız olduğumu nasıl kanıtlarım?

Eğer kızlık zarı zarım esnek tipse ileride bakire olduğumu eşime nasıl ispatlayabilirim?

CEVAP Sevgili yavrum, tek ispatı uzman doktorun önüne yatarak ondan yazılı ya da sözlü bir rapor alman. Bana göre hoş bir şey değil. Ama sizler buna kafayı takıyorsunuz. Bu aşamadan sonra benim de artık söz etme hakkım kalmıyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Umut kuşun kanatında uçup gitmişse onu yakalamak için kuşu vurmayın. H.D.

9

Sıradaki haber yükleniyor...
holder