Magazin 'Erkan Petekkaya'ya kefil olabilirim'

'Erkan Petekkaya'ya kefil olabilirim'

Paylaş
'Erkan Petekkaya'ya kefil olabilirim'

Posta gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan geçtiğimiz günlerde bir toplantıya alkollü katıldığı iddia edilen Erkan Petekkaya'yı böyle savundu:

Geçtiğimiz günlerde Devlet Bakanlığı koordinasyonunda yapılan Uluslararası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Buluşması’ndaki panellerden birinde konuşmacıydım.

Haberin Devamı

Diğer konuşmacılar ise sanat dünyasının ünlüleri; Sertap Erener’den Gülben Ergen’e, Günseli Kato’ya bir demet yasemen! Bir de erkek vardı aramızda, erkek gibi, Erkan Petekkaya. Kendisiyle ilk kez tanışıyorum; çok kibar, beyefendi, mütevazı, herkesin gönlünü yaptı, herkesle fotoğraf çektirdi, kimseyi kırmadı.

Kısa ve öz bir konuşmayla da kadına yönelik şiddete karşı bir şeyler söyledi. Şu aralar Ali Kaptan ya, yazacak sansasyonel bir şeyler bulamamışlar herhalde böyle bir toplantıdan, “Erkan Petekkaya alkollüydü” diye yazmışlar!

Toplantı öncesi yanımda oturuyordu. Toplantıda beraberdik. Alkollü olsa anlamam mı? “Kuru iftira” derim başka bir şey demem. Ne ayıp insanlara böyle kara çalmak! Özenmiş, tertemiz giyinmiş gelmişti, ciddiye almış, görevini yapmıştı.

Haberin Devamı

Sanki balon üflettiler, sanki uzaktan alkol derecesi ölçebiliyorlar. Parfümü mü fazla kaçırmıştı acaba!