Gündem Erdoğan, Şehit Eren Bülbül'ün 'in annesiyle yaptığı görüşmeyi anlattı

Erdoğan, Şehit Eren Bülbül'ün 'in annesiyle yaptığı görüşmeyi anlattı

Paylaş
Erdoğan, Şehit Eren Bülbül'ün 'in annesiyle yaptığı görüşmeyi anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da düzenlenen AK Parti İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Az önce Eren’in annesiyle görüştüm. Allah rahmet eylesin. Eren kaç kardeş biliyor musunuz? Bunlar 13 kardeşler. Anneye bak anneye. Ayşe Hanım’ın 13 evladı vardı bir tanesi de Eren’di" diye konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

Son 4 yılımızda içeride ve dışarıda tarihin en büyük saldırılarına şahit olduk. Türkiye’yi hedef alanlar partimizi boş bırakır mı? Bırakmadılar. Amaçlarından biri de AK Parti’yi sarsmak ve mümkünse parçalamaktı. Tüm bu saldırıları boşa çıkardık.

Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Bazı firelerle elbette karşılaştık. Fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğüne dikkatle baktığımızda hamdolsun bunların sayısı ve oranı gerçekten düşüktür. Artık bir cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin adımını atıyoruz.


Türkiye kahraman şehit Eren Bülbül'e ağlıyor


Az önce Eren’in annesiyle görüştüm. Allah rahmet eylesin. Eren kaç kardeş biliyor musunuz? Bunlar 13 kardeşler. Anneye bak anneye. Ayşe Hanım’ın 13 evladı vardı bir tanesi de Eren’di.

Bana dedi ki, 'Siz en az 3 dediğiniz zaman ben yanlış mı yaptım diye düşündüm' dedi. Dedim, 'Olur mu? Sen Allah’ın ve Resulü'nün dediğini yaptın. Sen cenneti 13 evladınla teminat altına aldın.


'ARTIK PARLAMENTER DEMOKRASİ YOK'


Ahde vefa bizim siyaset ahlakımızın vazgeçilmez bir unsudur. Ülkemize ve partimize ihanet edenlere karşı ne kadar öfkeliysek bu çatı altında hizmet veren tüm kardeşlerimize muhabbet doluyuz.

Yeri gelir kapıda bekçi oluruz. Yeri gelir o kapıya su taşırız. Aksi takdirde bu büyük yapıyı ahenkle verimli şekilde çalıştırma imkanından mahrum kalırız. Artık parlamenter demokrasi yok. Artık yüzde 34 ile seçim kazanmak yok. Şimdi yüzde 50+1 alacaksın en az. Buna hazır mıyız?

'FETÖ İLE İLTİSAKI OLANLARI ASLA BARINDIRAMAYIZ'


Partiyi sırtlamak yerine partinin sırtına binenleri kenara çekmek de milletimize karşı sorumluluğumuzun gereğidir. Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız. Yol yakınken nerde FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin. Anında kapıya koymaya mecburuz. Bunlar bu milleti böldüler, ümmeti parçaladılar. Utanmadan, sıkılmadan şu anda Pensilvanya’da, Almanya’da park ettiler. Daha siz çok yerlere kaçacaksınız. Afrika’ya kaçacaksınız. Ama siz kaçacaksınız biz kovalayacağız.

ANTALYA'YA ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın turizmin vitrin şehri olduğunu ve ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Antalya'nın geçen yıl 1 milyar doları bulan ihracatıyla da önemli bir kent olduğunu anlatan Erdoğan, "Antalya'ya hep özel önem verdik. Mevcut havalimanını modern hale getirdik. Gazipaşa'ya ikinci bir havalimanı inşa ettik. Antalya'nın batı tarafına 850 milyon lira yatırım bedeli olan yeni havalimanı inşa edeceğiz. En geç 2021 yılında hizmete almayı planlıyoruz.

Hızlı tren konusunda iki ayrı hatla Antalya'yı ülkemizin tamamına bağlıyoruz. Birincisi Isparta-Burdur-Afyon-Kütahya-Eskişehir istikametine giden oradan da İstanbul- Ankara'ya ulaşan hızlı tren projesi. İkincisi de Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri istikametine gidecek hattır. Her iki projeyle ilgili çalışmalar etap etap sürüyor. Antalya'yı otobanla da hem Afyonkarahisar'a hem de Alanya'ya bağlayacak bir projeyi de hayata geçiyoruz" dedi.