Gündem Erdoğan, Gaziantep mutfağını seçti

Erdoğan, Gaziantep mutfağını seçti

Paylaş
Erdoğan, Gaziantep mutfağını seçti

Beslenmesine çok dikkat eden Başbakan Erdoğan, yoğun geçen 5 saatlik Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası akşam yemeği için Ankara'da Gaziantep mutfağını seçti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu Toplantısı’nın ardından Gençlik Caddesi’nde bir restoranda yemek yedi. Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Yeni Bina’da yaklaşık 5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık etti.

Haberin Devamı

Toplantının bitmesinin ardından Erdoğan’ın durağı Gençlik Caddesi’ndeki bir restoran oldu. Erdoğan, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile burada yemek yedi. Erdoğan, yemeğini yedikten sonra restoranda bulunan vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇOCUKLARA HEDİYE VERDİ

Erdoğan, restoran çıkışında kendisini bekleyen ve yoğun ilgi gösteren vatandaşları da selamlayarak fotoğraf çektirdi. Başbakan’ın restoran çıkışında sevdiği çocuklara korumalar oyuncak dağıttı. Küçük bir kız çocuğu da Başbakan Erdoğan’ın elini öptü. Erdoğan, daha sonra çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Öte yandan, Başbakanlık korumalarının Erdoğan’ın yemek yediği restoranın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Haberin Devamı

GAZİANTEP MUTFAĞINI SEÇTİ

Ankara'da Gaziantep mutfağının ağırlıkta olduğu restoranın özellikle lahmacunu meşhur. Gaziantep yöresine ait tatlıların da servis edildiği lokantada kebap çeşitleri ağırlıklı olarak servis ediliyor. Beslenmesine çok dikkat eden Başbakan Erdoğan, yoğun geçen 5 saatlik Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Gaziantep mutfağını seçti.