Spor Erciyesspor Lugano'nun peşinde

Erciyesspor Lugano'nun peşinde

Paylaş
Erciyesspor Lugano'nun peşinde

Kayseri Erciyesspor, yabancı stoper konusunda bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan, halen Uruguay milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Diego Lugano'yu listesine aldı

Mavi-Siyahlı kulüp başkanı Ziya Eren, Lugano'nun bonservisinin bulunduğu Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüyle görüşme yaptı.

Paris Saint Germain'den geçen sezon Malaga'ya kiralanan, sezonu ise West Bromwich Albion'da tamamlayan Lugano için bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanabileceği öğrenildi.

Erciyesspor başkanı Ziya Eren, halen Dünya kupasında Uruguay forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Diego Lugano konusunda Paris Saint Germain kulübü sportif direktörü ile bizzat kendisinin telefon görüşmesi yaptığını söyledi. Eren, ''Hırsı ve başarısıyla Fenerbahçe kulübünden tanıdığımız Lugano'yu renklerimize katmak için gerekli girişimleri yaptık. Fransız kulübü Lugano'nun bonservisini yarıya indirme isteğimizi dikkate alacaklarını, Dünya Kupası maçları sonrası Lugano ile bizim ve kendilerinin bir araya gelebileceklerini söylediler. Böylesine tecrübeli ve Türk futbolunu yakından tanıyan bir oyuncuyu kadromuza katma konusunda ısrarlıyız'' dedi.

Kulübü ile anlaşıldığı takdirde Lugano'nun hayır diyemeyeceği bir teklif sunulduğu da belirtildi.

Öte yandan Bülent korkmaz ile önümüzdeki günlerde sözleşme imlayacaklarını belirten başkan Ziya Eren, Erciyesspor'un 2014-15 sezonu için gerek loca gerekse kombine bilet satışları konusunda yabancı bir pazarlama şirketiyle görüştüğünü, kurumsal bir çerçevede loca satışlarının bu şirket tarafından gerçekleştirileceğini, mavi siyahlı taraftarında e-bilet uygulaması nedeniyle şimdiden internet üzerinden pasolig başvurusu yapmalarını istedi.

Haberin Devamı