Ekonomi Engelleri ortadan kaldıran proje: Demir Country

Engelleri ortadan kaldıran proje: Demir Country

Paylaş
Engelleri ortadan kaldıran proje: Demir Country

Demir İnşaat, İstanbul Yakuplu’da başladığı Demir Country’de ticari kaygıları bir kenara bırakıyor ve Türkiye’de engelliler için her şeyin düşünüldüğü ilk ve tek projeye imza atıyor

Demir İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası’nın yeni yıldızı Yakuplu’da engelleri sonuna kadar ortadan kaldıran bir projeye imza atıyor. Demir Country’de, engeli ne olursa olsun herkes için yüksek kaliteli yaşam fırsatı sunuluyor, düzenlemeler sadece site ve sosyal alanlarla sınırlı tutulmuyor.

Türkiye’de bu konuda bir ilke imza atan Demir İnşaat, paradan çok insan kazanmak anlayışıyla çıktığı yolda asansörlerden, tuvalet ve banyolara kadar her türlü ayrıntıyı engelleri aşacak şekilde dizayn ediyor. Tüm bunların yanında engellilere projede yüzde 12’lik indirim sunuluyor.

DAİRELER TALEBE GÖRE HAZIRLANIYOR

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 1160 daire, 50 villa ve 113 ticari birimden oluşan bu projenin maddi yönünün yanında büyük bir sosyal sorumluluk amacı taşıdığını belirtti. Toplumda yaşayan herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Demir, “Bugün sağlıklı olmamız yarın başımıza hiçbir şey gelmeyecek anlamına gelmez. Demir Coutry sonradan yapılan değişikliklerle değil, daha proje aşamasından her şeyin engellilere uygun olduğu bir proje. Koridorlarımız, asansörlerimiz, otoparklarımız ve daire içi dizaynlarımız hep buna göre yapıldı. Şu an engeli ne olursa olsun, bitmiş bir konut olsa bile 24 saatte bir daireyi engelli kardeşimizin talebine göre hazırlayabiliyoruz” diye konuştu.

BÖLGENİN YENİ BULUŞMA NOKTASI

Beylikdüzü’nün parlayan yıldızı Yakuplu’da, E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika, metrobüs durağına 2,5 kilometre, Yakuplu Marina’ya 1,5 kilometrelik mesafede yer alan Demir Country, rezidans ve aile yaşantısı konseptini tek çatı altında ancak birbirinden bağımsız bir şekilde sunuyor. 2018’in haziran veya temmuz ayı gibi teslim edilmesi planlanan projenin lansmanının nisanda yapılaması bekleniyor.

Haberin Devamı