Spor 'En sonunda formayı kaptım'

'En sonunda formayı kaptım'

Paylaş
'En sonunda formayı kaptım'

Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım, Manisaspor karşılaşmasını değerlendirdi

Sercan, "Gol attığım için çok mutluyum. kendimi bulmam önemliydi. Hocamdan çok istiyordum. İnanılmaz performans gösteriyordum. En sonunda formayı kaptım. Aldım, ama ne yapabildiğim önemliydi.

Haberin Devamı

Herkesin farklı düşüncesi vardı. Onları boşa çıkarmamam gerekiyordu. Gol attım. Bunun dışında hırslı olduğumu da gösterdiğimi düşünüyorum. Forma aldığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

"Bu sezon Volkan’la uzun aradan sonra beraber oynadınız. Uyumun hakkında ne söylersin?" sorusuna Sercan, "Volkan ile uyumumuz çok iyi. Hocamızın bir sistemi var buna uymak zorundayız. Değişikliklere saygı duyuyoruz. Biz de uyum sağladık ve golü beraber attık. O yüzden herşey takım için diyebilirim" cevabını verdi. Sercan, sözleşme uzatma konusuyla ilgili ise şunları söyledi:

"Bu konuda bir şey söylemedim, ama ben başkanıma, kulübe, taraftara, hocama ve takıma güvenim sonsuzdu. O yüzden başkanla maddi konuda sıkıntı yaşamıştık o da benim arkamda duracağına söz verdi. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Benim önceliğim Bursaspor’dan yana"

Haberin Devamı

SERDAR AZİZ: İLAÇ GİBİ GELDİ

Bursaspor’un genç savunmacısı Serdar Aziz, "Maça iyi başladık. Gol yedikten sonra biraz stres yaptık. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Üzerimize çok geldiler. Az kalmalarına rağmen iyi oynadılar. İlk yarı gibi oynasaydık farka gidebilirdik. İkinci yarı biraz daha yumuşak oynadık. Çok iyi mücadele ettik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. 6 haftadır kazanamıyorduk ilaç gibi geldi" dedi.

MANİSASPORLU FUTBOLCULAR: ŞOKA UĞRADIK

Manisasporlu futbolcular Kahe ve Simpson, "İlk 10 dakikada şoka uğradık fakat sonra kendimize geldik. Oyunu dengeledik ve pozisyonlar yakaladık. Ama netice böyle oldu. Çok üzgünüz. Futbol bu işte. Penaltımız vardı. Gol atacağız diye sevindik, ama hakem vermedi" diye konuştular.

Emre KOŞAK / BURSA, (DHA)