Gündem "En güzel motosiklet" yarışması başlıyor

"En güzel motosiklet" yarışması başlıyor

Paylaş
"En güzel motosiklet" yarışması başlıyor

Castrol Power1 sponsorluğunda gerçekleşecek ve her marka ile model motosikletin katılabileceği "En Güzel Motosiklet" yarışmasına başvurular, 20 Şubata kadar yapılabilecek.

Yarışmanın başvuru koşullarının yer aldığı "www.enguzelmotosiklet.com" sitesindeki bilgilere göre, yarışmaya katılımda aranan ilk şart, motosikletinizin standart tasarıma sahip olmaması, kişiye özgü ve kişiselleştirilen motosikletle başvurabilmek.

Haberin Devamı

Motosikletin fabrika çıkışı görünümünü güzelleştirmek için üzerine aksesuar taktıysanız, standart dışı renk ile grafik uyguladıysanız ve motosikletinizin en güzel olduğunu düşünüyorsanız yarışmaya başvurabilirsiniz.

Her marka ve model motosikletin 20 Şubata kadar katılabileceği yarışmaya, hem site üzerinden toplanan hem de özel bir jüri ekibinin değerlendirmesi sonucu oluşan puanlar neticesinde finale kalanlar canlı değerlendirme için çağrılacak.

Bu değerlendirmeden sonra da kazananlar 24 Şubat’ta açıklanacak ve yarışmanın birincisine 1.000 lira ile Castrol motosiklet ürünleri seti, ikincisine Pirelli lastik takımı ve üçüncüsüne 500 lira değerinde Spormoto hediye çeki verilecek.

Yarışmada dereceye giren ilk üç motosiklet, 27 Şubat’ta yapılacak Motoplus Fuarında sergilenecek.

Haberin Devamı