Bilim - Teknoloji En acayip 10 Çinli cep!
Paylaş
En acayip 10 Çinli cep!

Çin'den gelen çok sayıda acayip cep gördük. Ama bu 10 Çinli, hepsinden daha da acayip!

Yılbaşında sevdiklerinize Lumia 920, iPhone 5 veya Galaxy S3 gibi popüler, herkesin elinde olan (veya olması muhtemel) bir telefon almak istemiyorsanız, Çinli tasarım harikası ceplere bir göz atmaya ne dersiniz? İşte sevgilinizin, arkadaşınızın veya kardeşinizin hayatını renklendirecek en ilginç 10 Çinli cep:

Haberin Devamı

Begin GT Ferrari: Begin Digital'in GT Ferrari cepleri, tasarımı biraz abartıp ceplerine otomobil şekli vermiş.


Babiken C8 4 SIM kartlı cep: Çift SIM kartlı cepler bazılarımızın işini görebilir. Ancak fazlasıyla değişken kullanıcılar bununla yetinmeyeceklerdir. Babiken'in C8 cebi 4 SIM kart slotu, FM radyo, LED ışık, ses ve video çalma gibi özellikler sunuyor.


Bphone TV tuner cep: TV Tuner özelliğine sahip cep, 5 inç'lik 800x480 ekrana sahip. Cebin Wi-Fi, GPS gibi özellikleri de bulunuyor.


C99 Star: Yıldız şeklindeki bu cep, 240x320 piksel ekran, bluetooth, el yazısı algılama gibi özellikler sunuyor. Cebin MSN uygulaması, bir medya çalıcısı ve FM radyosu bulunuyor.


Concox GPS GK301 Teddy ve diğerleri

Concox GPS GK301 Teddy: Concox tarafından "Sevimli bir bebek ayı ve renkli bir tasarım, çocukların ilgisini çekecek" sözleriyle açıklanan cep, GPS ile çocuğunuzu takip etmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Jinpeng A1308 kalp şekilli cep: Bayanlara yönelik bir cep olan Jinpeng A1308, şekli, pembe rengi ve düğmeleriyle eşsiz bir tasarım sunuyor. Sevgiliniz, bu pembe plastik cebi simsiyah bir iPhone'dan daha çok sevebilir.


Lapland Tech i5: Android 2.3.6 ile çalışan cep çift SIM kartı desteği ile geliyor, radyosu ise kulaklık olmadan çalışabiliyor. Cihazın ismindeki "i5", iPhone 5 ile "benzerliğinden" geliyor olsa gerek.


N688 saat telefon ve fazlası

sWaP Nova EC107: Shenzhen Hop Industrial, 40.3 gramlık cebin dünyanın en hafif cebi olduğunu iddia ediyor. Cihaz o kadar küçük ki, microSD kartı slotu, dışarı doğru uzayabilen USB fişinin içerisine takılıyor.


N688 saat telefon: "Saat telefon" kategorisinde birçok Çin üretimi cep bulmanız mümkün. N688, Java oyunlarını çalıştırabilen, müzik çalabilen bir saat telefon. Görüşmelerinizi ise bir bluetooth kulaklık ile yapıyorsunuz.


Concox GK3537: Engebeli tasarıma sahip cep, çift SIM, entegre walkie-talkie, aydınlatma ışığı gibi özellikler sununuyor.

Resimlerle: Çin'den gelen cep canavarları

Kaynak: CHIP Online