Spor Emre yine çıldırdı!

Emre yine çıldırdı!

Paylaş
Emre yine çıldırdı!

Manisa yöneticisi Mustafa Güres'in maç sonrası, “Hakemi beğendin mi?” sorusu milli futbolcuyu kızdırdı

Fenerbahçe’nin deplasmanda Manisaspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, Emre’ye yöneltilen bir soru milli futbolcuyu kızdırdı.

Karşılaşma sonrası soyunma odasına giden Emre’ye Manisasporlu yönetici Mehmet Mustafa Güres, “Emre hakemi beğendin mi?” sorusunu yöneltti. Milli futbolcu da, “Bana ne soruyorsun git ona sor” yanıtını verdi.

Güres’in, “Her zaman hakemleri sevmezsiniz, bugün sevdiniz mi?” şeklindeki ifadesi üzerine, “Niye benimle muhatap oluyorsun. Sahada 11 futbolcu var, niye bana soruyorsun. Bir de benim için durup dururken sinirleniyor diyorsunuz” diyerek duruma tepki gösterdi.

Güres bunun üzerine, “Ben bir şey demedim ki, sadece sevip sevmediğini sordum” deyince, Emre cevap vermeden sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Milli futbolcuyu içeride arkadaşlarının sakinleştirdiği öğrenildi.

ANKARA'DA YÖNETİCİYLE TARTIŞMIŞTI

Emre Belözoğlu, Sarı-Lacivertli ekibin daha önce Ankaragücü ile deplasmanda oynadığı maç sonrası da Başkent ekibinin bir yöneticisiyle tartışmıştı.

Teknik direktör Ümit Özat’ın isteği üzerine kırmayıp formasını soyunma odasına gönderen Emre, “Bu formanın burada ne işi var” diyen Başkent ekibinin yöneticisi Levent Çamur’a canlı yayın sırasında tepki göstermiş, “Kendisi önce adam olsun. Böyle insanlarla muhatap olmaktansa yenilmeyi tercih ederim” şeklinde cevap vermişti.

Haberin Devamı