Spor Emre özür diledi!

Emre özür diledi!

Paylaş
Emre özür diledi!

Bruno Alves'in ikinci sarı kartla oyun dışı kaldığı pozisyonda topu Melo'ya kaptıran Kaptan Emre, soyunma odasında Portekizli savunmacıdan bu hatası nedeniyle özür diledi

Sezon başı çalışmalarına takım arkadaşlarından geç katılmasına karşın, forma giymeye başladığı ilk günden itibaren Fenerbahçe’nin en iyisi olarak dikkat çeken Bruno Alves, sinirine hakim olamayıp, sezonun ilk kırmızı kartını görmenin üzüntüsünü yaşıyor. Galatasaray derbisinin 63. dakikasında ikinci sarıdan oyun dışı kalan Portekizli savunmacı, böylesine önemli bir maçta takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için üzgün olduğunu söyledi. O bunları söylerken, Kaptan Emre Belözoğlu’nun soyunma odasında kendisinden özür dilediği öğrenildi. Bu özürün nedeniyse, Portekizli yıldızın gördüğü ikinci sarıdan önce topu Melo’ya kaptırmasıydı. Kaptırdığı top sonrası hışımla gelen Bruno Alves’in Melo’ya faul yapıp oyundan atılmasına üzülen Emre’nin, soyunma odasında takım arkadaşının yanına gidip, “Özür diliyorum. O pozisyonda hata benimdi. Sen, benim yüzümden kırmızı kart gördün” dediği belirlendi.

BİR MAÇ VE 20 BİN EURO CEZA


Bu arada çift sarıdan kırmızı gördüğü için sadece bir maç ceza alması beklenen Portekizli oyuncuya, Fenerbahçe’deki yeni ceza yönetmeliği gereğince 20 bin Euro para cezası verilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı