Spor Emre mahkemede vedalaştı

Emre mahkemede vedalaştı

Paylaş
Emre mahkemede vedalaştı

Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, "şike" davası kapsamında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile duruşma salonunda vedalaştı

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmanın öğleden önceki bölümüne, sanık avukatlarının esas hakkındaki savunmalarını yapmalarıyla devam edildi.

Duruşmaya verilen kısa arada, Aziz Yıldırım’ın kardeşi Alaeddin Yıldırım adliye yemekhanesinde görevli bir garsonla duruşma salonuna yeşil elma getirdi. Elmaları alan Yıldırım, bir tanesini sanık avukatlarından Ali Rıza Dizdar’a verdi.

Aynı arada, Fenerbahçe’den Atletico Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Emre Belözoğlu da Aziz Yıldırım ile duruşma salonunda görüştü. Aziz Yıldırım’a sarılan ve bir süre sohbet eden Belözoğlu, aranın sona ermesinin ardından salondan ayrıldı.

İstanbul Adalet Sarayı’ndan ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’ye ilk geldiğinde bakış açısının değişmesinde en önemli rolü oynayan kişinin Aziz Yıldırım olduğunu belirterek, Fenerbahçe camiasına hizmet etmeye çalıştığını ve başarılı olduğunu sandığını söyledi.

"FENERBAHÇE'Yİ TEMSİL EDECEĞİM"

Sokakta Fenerbahçe taraftarının kendisine gösterdiği teveccühün kendisi için çok önemli olduğunu belirten Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftan haklarını helal etmelerini istedi. Belözoğlu, "Elimden geldiğince gerek Fenerbahçe gerekse Türk futbolunu Avrupa’da temsil etmeye çalışacağım" dedi.

"İNŞALLAH ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞURLAR"

Türkiye’den ayrılmadan önce de tesislere giderek, takım arkadaşları ve Aykut Kocaman ile vedalaşmak istediğini belirten Belözoğlu, "Kolay olmadı benim için. İnşallah Türkiye’ye döndüğümde Aziz başkanımız ve diğer ağabeylerimiz de özgürlüklerine kavuşmuş olurlar.

Onlara güvenimiz devam ediyor. İnşallah onlar da bir an önce ailelerine, sevdiklerine kavuşurlar. Bana bugüne kadar destek olan, bana vermiş oldukları sözleri sonuna kadar yerine getiren büyük camiaya, ben de emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin" diye konuştu.

Haberin Devamı