Magazin Emrah'ın oğlu Tayfun hepsine teker teker yanıt verdi

Emrah'ın oğlu Tayfun hepsine teker teker yanıt verdi

Paylaş
Emrah'ın oğlu Tayfun hepsine teker teker yanıt verdi

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir hakkında yapılan yorumlara ve eleştirilere yanıt verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti:

“Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık, hayatı öğrendik hani bir laf vardır ya ‘Bu hayatta babana bile güvenme’ diye bu hayat bana çok şey öğretti. Düşünüyorum acaba annem hayatımda olmasaydı nerede nasıl olurdum ben… Allah’ıma bin şükürler olsun ve ve bana mesaj atan o kadar insan var ki biz bir aile olmuşuz da haberim yokmuş. Allah tek tek razı olsun hepinize çok teşekkür ederim doğum günümü kutlayan herkese …”

Bu sözlerinin ardından Tayfun bir anda magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden oldu.


'EMRAH OĞLUNA EDEPSİZ DEDİ'


Tayfun'un paylaşımının ardından Emrah da bir paylaşımda bulundu ve oğluna gönderme yaptı:

Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Baba oğlun sosyal medya üzerinden karşılıklı mesajlaşmaları sürerken, konu televizyondaki magazin programlarında masaya yatırıldı ve uzun uzun tartışıldı. Hatta bu Emrah'ın bu paylaşımı magazin dünyasında 'Emrah oğluna edepsiz dedi' başlığı altında konuşuldu.

Programların pek çoğunda ağır eleştirilere maruz kalan Tayfun, sonunda sessizliğini bozdu ve uzunca bir yazıyla hakkında yapılan suçlamalara ve ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

'BU YAŞIMA KADAR ÇALIŞMADIĞIM YER KALMADI'



İşte Tayfun Erdoğan’ın o sözleri:

“İyi akşamlar arkadaşlar şimdi susayım susayım derken Bursa’ya anneme kavuştum derken yani hakkımda çıkan bazı yorumlar gerçekten çok acımasızca öncelikle ‘Tayfun single çıkaracakmış bu bir reklam olayı’ gibi bir şeyler dönüyor şöyle denilecek olursa ben single çıkarmak icin uğraşmıyorum çünkü zaten çoktan çıktı. ikincisi ben bunu Seda ablamın programına çıkmadan önce zaten çıkaracaktım ve ben single tanıtımını yapmak istesem çoğu magazin programı beni çağırıyor gitmiyorum acaba o zaman ne uydurulacaktı bilmiyorum.

Bir başka magazin kanalındaki sözler iyice derinden yaraladı tutturmuşsunuz bir para para muhabbeti gidiyor… Allah’tan biraz korkun istiyorum sizlerden ben bu yaşıma kadar çalışmadığım yer kalmadı siz hangi paradan bahsediyorsunuz? Ben hayatımda paraya önem verseydim babam beni istediğinde onun o hayatını tercih ederdim benim özel baba özlemi duygularımı bu şekildeki parasal olaylara karıştırarak gündemi farklı yönlere çekmeyin.

Bir diğer anlamsız yorum da ‘2 yıldır kardeşi var şimdi mi özlem duydu?’ diye. Kardeşim ilk doğduğu gün kaç tane televizyon beni aradı ben kardeşim ilk doğduğu gün içimden geçenleri kağıda dökmüştüm yani ben ilk defa kardeşim ve babam hakkında konuşmuyorum duygumu dile getirmiyorum açın bi izleyin bakalım, işte babamın arkadaşıyım diye diye nasıl ne diyeceğinizi şaşırdınız, öteki bir olay ben ‘televizyon programlarına babam hakkında kötü konuşmak için ayrıca para istiyormuşum iyi konuşmak icin ayrı para istiyormuşum’ bu nasıl bir iftira söz vebaldir hele ki şu üç aylara girmişken ben sizlerin anne baba amca teyze olduğunuza inanmıyorum magazin programlarında 3 kuruş kazanıyoruz diye insanların hiç olmayan yönlerini nasıl çıkarırız diye nasıl da çabalıyorsunuz? Ama bir insanın fikri neyse zikri de odur paradan başka bir şey düşünmez iftira atmaktan başka bir şey yapmaz oldunuz sizleri Allah’a havale ediyorum ama Allah çok büyük o yaşattığınızı. Allah sizlere yaşatmadan bu dünyada yanınıza bırakmaz emin olun…

Saygılar

Haberin Devamı