Kültür - Sanat Emma Shapplin-Hüsnü Şenlendirici konseri 1 Aralık Cuma akşamı
Paylaş
Emma Shapplin-Hüsnü Şenlendirici konseri 1 Aralık Cuma akşamı

Emma Shapplin, İstanbul'da klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve arkadaşlarıyla birlikte Doğuş Grubu sponsorluğunda cuma akşamı Volkswagen Arena’da sahne alıyor

Fransız soprano Emma Shapplin, Hüsnü Şenlendirici ile birlikte 1 Aralık Cuma günü Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşacak.

Opera ve rock müziğini birleştiren Emma Shapplin’in sıra dışı performansı, çok yönlü, dinamik, öncü ve özgün deneyimlerin merkezi Volkswagen Arena’da Hüsnü Şenlendirici ile özel şarkılarla gerçeküstü bir deneyime dönüşecek.

EMMA SHAPPLIN KİMDİR?


Müzik kariyerine klasik müzik ile başlayan Shapplin, rock müziğin kendine sanatsal bir özgürlük verdiğini fark etti. Sesinin ve vokal yeteneğinin sınırlarını keşfetmeye başlayan sanatçı, bu iki müzikal çizgiyi harmanlayarak kendi tarzını yaratmaya karar verdi. Ana dili Fransızca olan Shapplin, kariyerindeki ilk iki albümde şarkılarını İtalyanca seslendirdi. Sanatçı İtalyanca’nın şiirsel bir etkisi olduğuna inanıyor. İtalyanca’nın şiirsel bir etkisi olduğuna inanan Shapplin’in 1998 yılında yayınladığı ilk albümü Carmine Meo dünya genelinde 25 ülkede, 2 milyonun üzerinde satış rakamına ulaştı.

Haberin Devamı