Spor Emin Altıner'den olay açıklama: Şenol Güneş takımıyla ilgilensin

Emin Altıner'den olay açıklama: Şenol Güneş takımıyla ilgilensin

Paylaş
Emin Altıner'den olay açıklama: Şenol Güneş takımıyla ilgilensin

Antalyaspor Kulübü Yöneticilerinden Emin Altıner, Radyospor'da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu

Süper Lig'de Beşiktaş'la 0-0 beraber kalan Antalyaspor'da Emin Altıner, katıldığı Spor Kazanı programında Şenol Güneş'e cevap verdi.

"Şenol hoca bu işin profesyoneli, bir spor adamı. Başkanımız hakkında, “çok genç bir başkanları var” diye bahsetmesi etik değil. Antalyaspor 50. Yılını kutluyor. Genç dedikleri başkanımızla çok olgun bir dönem yaşıyoruz. Bu şekilde bahsedilmesi hiç hoş değil.

"TAKIMIYLA İLGİLENSİN"


Şenol Güneş futboluyla ilgilensin, takımıyla ilgilensin. Başkanımızın daha önce verdiği demeçte, ”hakemle ilgili tedirginliğimiz var” demişti. Başka isimler de böyle demeçler vermiştir. Niye böyle bir gocunmaları var anlamıyorum. Etik de değil. Şenol hocanın bu davranışını hoş bulmadım. Bir spor adamı, bir spor adamını eleştirebilir. Ali Şafak Öztürk kulübün patronu. Bir profesyonelin, patronu eleştirmesi hoş değil.

"SAYGI GÖSTERİYORSAK, SAYGI BEKLERİZ"


Beşiktaş Türk futbolunun önemli paydaşlarından biri. Hiçbir çekişmemiz olamaz. Bizim dostluğumuz devam eder. Anadolu kulüpleri olarak üzüntülerimiz var. Diğer kulüplerin bizlere tepeden bakması hoş değil. Bizim hazmedemediğimiz saygısızlık. Saygı gösteriyorsak, saygı bekleriz."

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?


’Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, karşılaşmanın hakeminin Beşiktaşlılığı yönünde bir açıklama yapmıştı ve karşılaşmanın hakeminin kararlarında rahat olmadığını söylemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna Güneş, “Hakem gözlemcisi ya da kulüp başkanı değilim.

Genç bir başkan kendisine başarılar diliyorum. Antalyaspor iyi bir takım, inşallah seneye şampiyonluğa oynar. Hakemle ilgili kanaatleri gözlemciler konuşur. Bu tip yönetici tipleri zaten eskiden beri var. Devam ediyor demek ki. Türk futboluna ne kadar katkı yapar bilmiyorum. Yeni geldi, iş adamı olan vizyonu olan arkadaşımız, futbolu da bildiğini düşünüyorum. Ben de hakemden şikayetçi olabilirim ama olmayacağım. Doğru da bulmuyorum. 50 sene sonra ancak bunları konuşması gerekir. 50 yıl sonra birlikte konuşuruz onla” açıklamasını yapmıştı

Haberin Devamı