Spor Emenike geliyor, Stoch gidiyor

Emenike geliyor, Stoch gidiyor

Paylaş
Emenike geliyor, Stoch gidiyor

Fenerbahçe, Emenike transferi için Spartak Moskova ile anlaşıldığını, Stoch'un geçici transferi için Paok ile de görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi

EMENİKE GELİYOR

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü’nün, Emmanuel Emenike’nin transferi konusunda Spartak Moskova Kulübü ile anlaşmaya vardığı, sağlık kontrolleri ve oyuncuyla anlaşılması halinde sözleşmenin geçerli olacağı açıklandı.

Açıklama şöyle:

"Emmanuel Emenike’nin kulübümüze transferi konusunda Spartak Moskova Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup 12 Ağustos 2013 Pazartesi (dahil) gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır. Sözleşme çerçevesinde Spartak Moskova Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 13 milyon avrodur"

STOCH GİDİYOR

Slovak futbolcu, 2013-2014 sezonunda yürürlüğe giren yabancı kısıtlaması ve yapılan yeni yabancı transferlerinin ardından teknik direktör Ersun Yanal tarafından yeni sezon planlamasında düşünülmedi.

Haberin Devamı

Açıklama şöyle:

Fenerbahçe Futbol AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada "Futbolcumuz Miroslav Stoch’un 2013-2014 sezonunda PAOK Kulübü’ne geçici transferi için görüşmelere başlanmıştır" denildi.