Spor Emenike Ada'ya yeşil ışık yaktı!

Emenike Ada'ya yeşil ışık yaktı!

Paylaş
Emenike Ada'ya yeşil ışık yaktı!

Emmanuel Emenike, Premier Lig'e göz karptı. NTV Spor'a konuşan Fenerbahçeli futbolcu, sarı-lacivertli kulübü tatmin edecek bir teklif gelirse İngiltere'ye gidebileceğini söyledi

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, Premier Lig'e gidebileceğini açıkladı. Deneyimli oyuncu Dünya Kupası'ndaki Arjantin-Nijerya mücadelesi sonrası NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Kendisi hakkında çıkan Premier Lig haberlerini değerlendiren Emenike, İngiltere'ye yeşil ışık yaktı. Yıldız golcü, "Eğer Premier Lig'den bir teklif gelirse ve bu teklif Fenerbahçe'ye uyarsa İngiltere'ye gitme adına benim açımdan da bir problem olmaz" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Emenike, "Fenerbahçe'de futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Ancak bir teklif gelirse ve Fenerbahçe bu teklifi onaylarsa bu konuda benim açımdan da bir sorun yaşanmaz" diye konuştu.

"MESSİ HARİKA BİR OYUNCU"

Emenike, Rusya'da kendi hakkında çıkan transfer haberleri konusunda ise bir bilgisi olmadığını söyledi.

Nijerya milli takımının Arjantin'le yaptığı karşılaşmayı ve bir sonraki turda karşılaşacakları Fransa maçını da değerlendiren 27 yaşındaki futbolcu Messi'ye ise övgüler yağdırdı. Emenike "Çok şükür gruptan çıkabildik. Messi harika bir oyuncu. Ona karşı 2 defa oynadım. Bence o muhteşem bir oyuncu. Arjantin'e kaybettik ama yine de iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu maçta kaybetmemize rağmen oyuncularımız iyi durumda. Fransa'ya karşı iyi bir maç çıkaracağımızdan eminim" şeklinde görüş bildirdi.

"SAVAŞMAYI SÜRDÜRECEĞİM"


Son olarak Fenerbahçe taraftarına mesaj gönderen Emenike sarı lacivertli taraftarların yüzünü kara çıkarmayacağını söyledi. Nijeryalı golcü, "Beni burada izleyen ve destekleyen Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızdan beni desteklemeyi sürdürmelerini istiyorum. Onların yüzlerini kara çıkarmayacağım. Elimden geleni yapacağım ve savaşmayı sürdüreceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı