Yaşam Elektrikli dağ bisikleti üretildi

Elektrikli dağ bisikleti üretildi

Paylaş
Elektrikli dağ bisikleti üretildi

Şehir için olan elektrikli bisikletler artık araziler için de var

Son birkaç yılda elektrikli motor ve batarya teknolojisi atılan büyük adımlarla gelişti. Artık üzerinde tekerleği olan her şeye bir elektrikli motor takabiliyoruz. Özellikle de bisikletler bundan çok faydalandı. Artık her ay yeni bir elektrikli bisiklet tasarımı görüyoruz. Bunlardan biri de Carbon SUV dağ bisikleti.

İtalyan tasarımcı Alessandro Tartarini ve mühendis Zeno Panarari'nin elinden çıkan Carbon SUV, aslında klasik İngiliz otomobil markası Caterham markası altında meydana getirilmiş. 2004 yılında firmadan ayrılan ikili 2016'da Moto Parilla'yı kurmuşlar ve yollarına devam etmişler.



Carbon SUV'un ikinci prototipi bir Kickstarter kampanyasının ardından seri üretime girmiş durumda. Bisikletli çalışanlara ek maaş ödeten uygulama: ByCycling Carbon SUV üç farklı boyda gövde ve iki farklı motor seçeneğine sahip. 250 watt'lık 36V elektrikli motor 25 kilometre hıza, 500 watt'lık 48V elektrikli motor ise 35 kilometre hıza çıkabiliyor. İki motor da aynı 12Ah lityum-iyon bataryadan güç alıyor. Bu da bisiklete yaklaşık 80 kilometre mesafelik menzil sunabiliyor. Ayrıca bir de 749w motora sahip özel bir model daha var. Ama bisiklet asıl becerisini 26 inç'lik kalın lastikleri ve özel tasarlanmış gövdesi ile zorlu arazide gösteriyor.

Haberin Devamı